Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal 7’nin günlük dizisi Kan Çiçekleri, tüm dünyada rekor kırdı! Yeni başlayan dizi, sosyal medyada fırtınalar koparmakta!

Kanal 7’nin günlük dizisi Kan Çiçekleri, tüm dünyada rekor kırdı! Yeni başlayan dizi, sosyal medyada fırtınalar koparmakta!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – İlk bölümü 5 Aralık’ta yayınlanan ve hafta içi her gün ekrana gelen Kanal 7’nin Kan Çiçekleri dizisi, hızla yükselen takipçi sayısı ile dünyada en çok takipçi alan tv yapımları arasında ikinci sırada!

TV Eleştirmeni ve Köşe Yazarı Sina Koloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile, Kan Çiçekleri isimli diziyle ilgili çok önemli bir bilgi verdi. Koloğlu, yayınlandığı günden sonra 29 bin takipçiye ulaşan diziyle ilgili olarak “Sanırım gündüz kuşağı hanımlarının yeni gözdesi, Baran (Barış Baktaş) ve Dilan (Yağmur Yüksel). Çok izlenen kanallarda göreceğiz onları diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Kanal 7'nin günlük dizisi Kan Çiçekleri, tüm dünyada rekor kırdı! Yeni başlayan dizi, sosyal medyada fırtınalar koparmakta! 9

‘The Wit Social List’ tarafından yapılan ve sosyal medyada Aralık ayında en çok paylaşılan ve takip edilen diziler arasında, Kan Çiçekleri dizisinin 2. sırada yer aldığını aktaran Sina Koloğlu, bu arada listenin ilk sırasını merak edenler için de şu bilgiyi ekledi: “Peki birinci kim? ‘Saudi Idol’ yarışması. MBC1 (Arap dünyasının açılım kanalı diyelim)’de Aralık’ta yayınlanmaya başladığında yarışmaya 69 bin takipçi gelmiş.”

Yönetmenliğini Levent Türkan ve Ömer Baykul’un yaptığı, Barış Baktaş, Yağmur Yüksel, Berkay Çınar, Selinay Taşol, Nalan Örgüt, Erol Yavan gibi isimlerin rol aldıkları Kan Çiçekleri dizisi, Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmakta.

Kanal 7'nin günlük dizisi Kan Çiçekleri, tüm dünyada rekor kırdı! Yeni başlayan dizi, sosyal medyada fırtınalar koparmakta! 10

Unik Film ve Rains Pictures imzalı dizinin senaryosunu ise aralarında Nuriye Bilici, Münevver Yıldız, Melike Yılmaz, Burak Acar ve Günce Miraz Dizman’ın da yer aldığı 12 kişi yazıyor.

Kostüm tasarımlarını Gülay Kuriş’in üstlendiği Kan Çiçekleri dizisinde, hayalleri ve ailesinin geleceği arasında sıkışıp kalan Dilan ile kan davasına bir son vermek isteyen Baran’ın öyküsü anlatılmakta.

Kan davası ile başlayan bir aşk hikayesinin aktarıldığı dizinin konusu şöyle:

Bir yanda hayalleri, umutları elinden alınan Dilan diğer yandan kan davasını bitirip kardeşini bu döngüden kurtarmak için evlenmek zorunda kalan Baran’ın hikayesi Kan Çiçekleri ile izleyici karşısına çıkacak. Karabey ve Demir aileleri yıllardır süren kan davası yüzünden birçok kayıp verir. Bu iki aile, Mardin’den, İstanbul’a sürüklenirken,

Kanal 7'nin günlük dizisi Kan Çiçekleri, tüm dünyada rekor kırdı! Yeni başlayan dizi, sosyal medyada fırtınalar koparmakta! 9

Karabeylerin konağına yıllar sonra bekledikleri haber gelir. Kanlıları Seyit bulunmuştur. Fakat Baran kan dökülmesini istemez ve bunu durdurmak için aile büyüklerine rağmen Seyit’in kızı Dilan ile evlilik yolunu seçer. Dilan ise hayallerini bir kenara bırakıp, daha fazla kişinin ölmemesi için bu evliliği kabul eder. Fakat bu evlilik ikisi içinde adeta bir hapishanedir.

Bu zoraki evlilik kan davasını bitirmeye yetecek mi? Ezelden düşman olan Dilan ve Baran yaşananları bir kenara bırakıp birbirlerinin yüzüne bakabilecek mi? İki kalp arasında sert rüzgarlar estiren bu ilişki aşka dönüşecek mi?