Ana sayfa Sosyal Medya Aşk insana neler yaptırıyor! İşte Burcu Özberk’ten itiraflar!

Aşk insana neler yaptırıyor! İşte Burcu Özberk’ten itiraflar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Aşk Mantık İntikam dizisinde Eda karakterine hayat vermekte olan Burcu Özberk, aşk konusunda ağzı yanan birisi olarak sözleriyle dikkatleri çekti. Aşkta mantığın olmadığını ifade eden oyuncu, Hakan Gence’nin youtube programına konuk oldu. Mantıklı olsaydı aşkın kendisini çok fazla yaralayamayacağını ifade eden Burcu Özberk, sevdiği kişi için tavizler verdiği itirafının da yaptı.

Burcu Özberk, gönül kırıklıkları yaşadığını ve aşkın olunca da insanın savunmasız kaldığını ve yapmayacağı şeyleri bile yapmaya başladığını anlattı. Aşık olduğu zaman mantığının devre dışı kaldığını ve güdüsel hareket ettiğini anlatan oyuncu, ne yapacağını düşünemediğini, ana bırakarak, o anda kalarak yaşadığını ve bunun da kendisini yıprattığını ifade etti.

Burcu Özberk, aşık olunca verdiği tavizleri de şu sözlerle anlattı: “Yapmam dediğim şeyleri yaptım. Biri benim giyeceğime asla karışamaz dedim, kıyafetime karışıyordu ve ben bunu kabul etmiştim. Bunun gibi ufak tefek şeyler oluyordu. Arkadaşlarıma çok düşkünümdür, özgürlüğüme düşkünümdür, kendi kafama göre yaşarım. Ama biraz kıskançlık yapıyordu ve kabul ediyordum. Bunlar benim için asla dediğim şeylerdi ama yaptım.”

Oyuncu, kendi ayakları üzerinde duran ve ekonomik gücü olan bir kadın olarak bile aşk söz konusu olduğunda gözünün karardığını ve hiçbir şey görmediğini anlattı.

Aşk sonrası intikam almak gibi bir şey yapmadığını da anlatan Özberk, “Su akar yolunu bulur diye bir şey var, kimsenin enerjisini üzerimde tutmak istemem. Haksızlığa uğrasam da unutup gidiyorum. Anlık bir mücadele vermem gerekiyorsa mücadele ederim. Ama farkında olmadığım şekilde beni kandırıyorsan, yalan söylüyorsan, dönüp dolaşıp aynı şeyi yaşıyorsun. Karmaya inanıyorum ben. Bu dünyada yaşadığımız karmanın, o insanın başına mutlaka bir şeyler geliyor. Ben intikam almam, onun için uğraşmam” diye konuştu.