Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisiyle ilgili Burcu Özberk’in korkusu batıl inancını ortaya çıkardı!

Aşk Mantık İntikam dizisiyle ilgili Burcu Özberk’in korkusu batıl inancını ortaya çıkardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisinin reytingleri çok iyi gidiyor. Yaz ekranında izleyici sayısının azalmasına rağmen dizi çok güçlü reytingler alıyor ve birçok kış dizisinin bile ulaşamadığı oranları bulabiliyor.

Burcu Özberk ile İlhan Şen uyumunun da bu başarıda etkisi yüksek, ayrıca hikaye de izleyiciler tarafından çok beğenildi. Güney Kore dizisi Cunning Single Lady isimli dizinin uyarlaması olan Aşk Mantık İntikam’ın her yeni bölümü de yine eğlenceli ve kıskançlığın da içine girmesi ile merakı artırıyor…

Burcu Özberk ise Hakan Gence ile youtube’da buluştu ve dizinin çok iyi gittiğini belirterek, 3 kez tahtaya vurma ihtiyacı hissetti. 3 kez tahtaya vurmak bir batıl inanç olarak biliniyor ve Şamanizm’den bu yana farklı kültürlerdeki insanların aynı hareketi yaptıkları söyleniyor. Oyuncu, dizisine nazar değmesinden korktuğunu da böylelikle göstermiş oldu. Önce elini kulağına götüren, sonra öpen ve ardından da 3 kez tahtaya vuran oyuncu bu haliyle de gülümsetti.

Aşk Mantık İntikam dizisiyle ilgili Burcu Özberk'in korkusu batıl inancını ortaya çıkardı! 1

Özberk, Çocukluk isimli Fox TV dizisinin erken final yapmasından sonra yeniden televizyon ekranına romantik komedi ile dönüş yaptı. Oyuncu, “Reytinglerimiz çok iyi çok teşekkür ederim” dedikten sonra 3 kez oturduğu koltuğun kenarlarındaki tahtaya vurdu.

Yaz dizilerinin aranılan ismi haline gelen Burcu Özberk, en son Afili Aşk ile de Kanal D ekranında güçlü bir varlık sergilemişti. Afili Aşk’ın başarısından sonra Aşk Mantık İntikam’ın da ilgi görmesi, Burcu Özberk’in proje seçimindeki başarısını gösteriyor.

Özberk, bu durum ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Senaryo okuduğun zaman akıp götürüyorsa… Bir kere senaryo okurken oyuncu olarak heyecanlanman lazım. Eğer seni gülümsetip, kendini içinde var edebiliyorsan, hissedebiliyorsan, o doğru projedir. Romantik komedide artık matematiği anlaşıldı. Seyirci de biliyor hikayenin nereye gideceğini… Ne izleyeceğini biliyor.”

Romantik komedi dizilerinde oyuncuların içlerinde hissettikleri ve karaktere kattıkları nüasların da izleyicilerin ilgisini kazanmak için çok önemli olduğunu anlatan Burcu Özberk, bunun garip bir his olduğunu ve okurken Aşk Mantık İntikam’ın senaryosunun akıp gittiğini ve bu hisleri de yaşadığını ifade etti.

Burcu Özberk’in açıklamalarını aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.