Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizi hayranları Erdem Şanlı’nın rolüne bayılacak!

Aşk Mantık İntikam dizi hayranları Erdem Şanlı’nın rolüne bayılacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erdem Şanlı’nın Aşk Mantık İntikam dizisindeki rolünün detayları ortaya çıktı! 2018 yılında setlere adım atan Erdem Şanlı, Avlu dizisindeki Oğuz karakterinin gençlik haliyle dikkat çekmişti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Dinçer ve Yasak Elma’da da Aksel karakterleri ile kısa süreler yer alan oyuncu, asıl çıkışını Son Yaz dizisiyle yaptı.

Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisinin ilk sezonunda Kaan karakterini canlandıran oyuncu, Sınır ve Limit isimli iki dijital dizinin ardından yeniden televizyon ekranına dönüş yapıyor.

Fox TV’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam’a katılan oyuncu, Sebahat Kumaş ile birlikte hikayenin yeni dizi partneri olarak dikkat çekecek.

Sehabat Kumaş dizide Rüya karakterini canlandırırken, Endem Şanlı’yı ise Barış olarak izleyeceğiz. Barış, Rüya’nın mahalleden arkadaşı, hatta tek yakın arkadaşıdır. Ergenlikten beri Rüya onun sırdaşı olmuş, bir sürü olay atlatmışlardır. Rüya, başını soktuğu her türlü zor durumdan Barış sayesinde kurtulmuştur.

Aşk Mantık İntikam dizi hayranları Erdem Şanlı'nın rolüne bayılacak! 38

Barış karakteri diziye gayet olumlu bir hava katacak ve Erdem Şanlı da dizi hayranlarının yeni gözdesi olmaya aday gözüküyor.

Yapımcılığını No:9 Productions’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal’ın uyarladığı “Aşk Mantık İntikam” dizisi Cuma akşamları yayınlanmaya devam ediyor.

Başrollerini Burcu Özberk ve İlhan Şen’in paylaştığı diziden Burak Yörük ile Melisa Döngel ikilisi ise ayrıldı.

Renkli kadrosu ve sevilen hikayesiyle “Aşk Mantık İntikam”, her cuma saat 20.00’de FOX’ta yayınlanmaya devam ediyor.