Ana sayfa Dizi Analiz Kaderimin Oyunu dizisinde öpüşme paniği yaşanıyor!

Kaderimin Oyunu dizisinde öpüşme paniği yaşanıyor!

tarafından ker_def

Star’ın ilgiyle izlenen NGM Medya imzalı dizisi ‘Kaderimin Oyunu’, yeni bölümüyle cuma günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın yer aldığı ‘Kaderimin Oyunu’, nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla herkesi ekran başına kilitleyecek.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. ‘Kaderimin Oyunu’, iki çocuğuyla genç yaşta hayata tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatını ekrana getirecek…

İlk 4 bölümü ile çok ilgi çeken Kaderimin Oyunu dizisinin hayranları beşinci yeni bölümün heyecanını yaşıyor. Dizinin yeni bölümünde öpüşme paniği yaşanacak. Akın Akınözü ile Öykü Karayel’in canlandırdığı Cemal ile Asiye’nin öpüşürken yakalanmaları sonrasında neler olacağı konusu izleyicilerin merakını artırıyor.

Kaderimin Oyunu dizisinde öpüşme paniği yaşanıyor! 7

5. Bölümde yaşanacaklarla ilgili bazı detaylar ortaya çıktı. Cemal’in Asiye’yi öptüğü an yakalanmaları büyük panik yaşamalarına sebep olur. Uğur’un fotoğrafının dergide çıkması ise asıl tehlikenin habercisidir.

Yaşadıklarını kaldıramayan Nergis’in öfkesini artık Asiye bile durduramazken, bundan en çok yara alan kişi ise yine kendisi olur. Asiye’nin karşısına çıkan davetsiz misafir gündeme bomba gibi düşerken, Demirhanların konağında da yeni bir sayfa açılacaktır.