Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisinde olmaz denilen şey oldu!

Mahkum dizisinde olmaz denilen şey oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu sezon en iyi çıkış yapan dizisi Mahkum oldu. Perşembe rekabetini kökünden değiştiren dizi, birincilik elde ederek çok başarılı bir iş olduğunu da kanıtladı… Mahkum dizisinin ilk 5 bölümünün çok iyi sonuçlar getirmesi, hikayenin izleyiciler tarafından kısa sürede beğenilmesi ekibin motivasyonunu da artırdı.

Mahkum dizisinin 20 Ocak perşembe akşamı yayınlanacak olan 6. yeni bölümünden iki fragman paylaşıldı. Geçmişte yaşananları hatırlamaya başlayan Savcı Fırat Bulut, kendisini çok ilginç bir durumun içinde bulacak. Savcı Fırat ile Barış’ın hapiste aynı koğuşa düşmesi yeni bölümün en dikkat çeken konusu olacak.

Hapishanenin avlusunda Barış’ın dayak yemesini hazmedemeyen Fırat, olaya müdahale ederek onunla birlikte diğer mahkumları dövecek. Barış ile Fırat’ı yan yana adam döverken gören dizi hayranları ise çok şaşırdı.

Mahkum dizisinin 6. bölüm ikinci fragmanına yansıyan görüntüler dizi hayranlarına “Gülsem mi ağlasam mı” diye ikilem yaşattı. Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu ikilisinin çok başarılı işler yaptığını belirten dizi hayranları, Mahkum’un yeni bölümünü sabırsızlıkla bekliyor.