Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol gibi bir yardım meleği de Anıl Altan oldu!

İbrahim Çelikkol gibi bir yardım meleği de Anıl Altan oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizilerle meşhur olan oyuncuların Kahramanmaraş’ta aynı gün üst üste yaşanan 2 deprem felaketinin ardından yaptığı yardım çalışmaları takdir topluyor. Bu isimlerden birisi İbrahim Çelikkol olmuştu. Depremin hemen ardından bölgeye giderek yardım faaliyetlerine katılan, hiç de kendisini göstermeyen oyuncu, bir kez daha hayranlarının gönlüne yerleşti.

Bir başka yardım çabası da Anıl Altan’dan geldi. Pelin Akil ile evli olan ve iki kız çocuğu bulunan Anıl Altan’ın depremin hemen ardından arazi aracı ile yola çıkarak depremzedelere destek için çaba harcadığı ortaya çıktı.

Günlerce Hatay’da bulunan ve arazi aracının da imkan tanıması ile kar nedeniyle ulaşım zorluğu yaşanan köylere ulaşmaya çalışan Anıl Altan, bölge insanının acil ihtiyaçlarını gidermek için emek verdi.

Su ve yemek gibi malzemeler ile aracını doldurarak günlerce soğuk ve karlı yollarda depremzedeler için ter döken Anıl Altan’ın bu çabaları da takdir ile karşılandı.

5 kişilik bir grup ile yola çıktıkları ve köy köy dolaşarak depremzedelere ulaştıkları anlaşılan Anıl Altan, zor koşullarda özellikle gidilemeyen yerlere ulaşmak için çaba sergilediklerini anlattı.

Oyuncu, “Off road aracı olduğu için merkezden uzak yerlere gidip dağıtım yapıyorduk” diye konuştu.

İbrahim Çelikkol gibi bir yardım meleği de Anıl Altan oldu! 30

İstanbul’a dönmesinin ardından 10 kişilik bir arkadaş grubunun da bölgeye hareket ederek faaliyetlerine devam edeceğini aktaran oyuncu, çabalarına devam edeceğini de duyurdu.

Anıl Altan, “Buradaki kurumlarla orada iletişimde olduğum belediye ve kurumlarla iletişime geçiriyorum, karşılıklı eksiklikleri ve orada gördüğüm şahit olduğum sıkıntıları aktarıp tamamlamaya çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Deprem bölgesi çok geniş bir alanı kapladığı için hala kar nedeniyle ulaşılamayan köyler bulunuyor. Anıl Altan, bu köylere ulaşmak için çaba harcadıklarını ve özellikle Hatay’da çok yoğun bir tahribat bulunduğunu anlattı.

Oyuncu bölgede yaşanan acı dolu anları şu sözlerle ifade etti: “Ben Hatay’daydım taş üstünde taş kalmamış, insanlar kaldırımlarda, kucağınla bebekle, kendi evinin enkazındakileri yakıp ısınıyor… Ve öyle de her yere çadır, yardım ulaşmış değil… Su ve yemek gitmeyen yerler var hâlâ…”

Bölgeye gönderilen bazı yardım malzemelerin sokaklara döküldüğünü ve bunun kötü bir görüntü oluşturduğunu belirten oyuncu, yardımların organizasyonu yapılmadan iletilmemesi gerektiğini özellikle vurguluyor.