Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisi fragmanı youtube’da 12 saatte 2 milyon görüntülenme aldı!

Aşk Mantık İntikam dizisi fragmanı youtube’da 12 saatte 2 milyon görüntülenme aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranının en çok sevilen yapımlarının başında Aşk Mantık İntikam dizisi geliyor. Burcu Özberk ve İlhan Şen uyumu tuttu. Dizi hayranları her yeni bölümü heyecanla bekliyor… Dizinin 8. bölümünü 13 Ağustos Cuma akşamı izleyebilirsiniz. Yeni bölüm öncesinde yayınlanan fragmanlar çok etkili oluyor.

Sosyal medyada diziye öyle büyük bir ilgi var ki, fragman yayınlanınca hemen binlerce paylaşım yapılıyor, üzerine yorumlar yazılıyor ve yeni bölüm öncesi heyecan iyice artıyor… Aşk Mantık İntikam 8. bölüm 1. fragmanı yayınlanınca da böyle oldu. Önce twitter’da çılgınca destek mesajları paylaşan dizi hayranları, sonra da youtube ortamında fragmanı trend videolar arasına soktu.

Aşk Mantık İntikam dizisi 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandıktan 12 saat sonra 2 milyondan fazla görüntülenme elde etti ve youtube trend videolar listesinde 14.sıraya yerleşti.

Aşk Mantık İntikam dizisi fragmanı youtube'da 12 saatte 2 milyon görüntülenme aldı! 7

Ozan’ın Eda’yı fazlasıyla kıskandırdığı anlara şahitlik edeceksiniz. Yeni fragmanda Çağla ile Ozan’ın arasında bir aşk olup olmadığını öğrenmeye çalışan Eda, her yolu deniyor. Ozan, Eda’yı iyice kıskandırdıktan sonra , “Çağla ile aramızda bir şey yok” diyerek herkesin duymak istediği sözü söylüyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü öncesi bu görüntüler izleyicilerin içini ısıttı: