Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisine bomba gibi düşen gelişme!

Sen Çal Kapımı dizisine bomba gibi düşen gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinin son 5 bölümü kaldı… 52. bölümde final yapacağı ortaya çıkan dizinin çarşamba akşamı 48. bölümünü izleyeceksiniz. Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde hem eğlenceli hem de üzüntü veren gelişmeler yaşanacak.

Serkan ve Eda’nın evlenmesi dizi hayranlarını çok mutlu etti. Kiraz’ın da katılımı ile bir aile ortamı oluşan dizide izleyiciler bu açıdan istediklerine kavuştu. Ancak senaristi hikaye üzerindeki oyunları devam ediyor. Mutlu ve güzel sahneler izlemeyi bekleyenler için 48. bölümde büyük bir sürpriz var.

Hande Erçel,üzerine giydiği gelinlik ile çok hoş görünürken, Kerem Bürsin de karizmasıyla göz dolduruyor… İkilinin aşk yaşadığı gerçeği de Nisan ayından bu yana magazin gündeminden inmiyor… Dizinin her sahnesi de iki aşığın her halini önemli kılıyor… Peki 48. yeni bölümde neler olacak?

Sen Çal Kapımı’nda bomba gibi bir gelişme var. Serkan’ın şirketiyle ilgili gelişmeler herkesi şaşırtacak.

Serkan ve Eda sonunda evlenmiştir. Mutluluk artık çok yakınlarındadır ancak Serkan henüz farkında olmasa da şirketteki kötü gidişat hayatlarına bomba gibi düşecektir. Serkan elinden geleni yapsa da daha büyük fedakarlıklar kapıdadır. Aşk Serkan için en büyük fedakarlık olacaktır.

11 Ağustos Çarşamba günü Sen Çal Kapımı dizisinin 48. bölümünü saat 20.00’da izleyebilirsiniz.