Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisi hayranları için bu final unutulmaz olacak!

Aşk Mantık İntikam dizisi hayranları için bu final unutulmaz olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 2021 yılının Haziran ayında başlayan ve bu güne kadar da devam etme başarısı gösteren Aşk Mantık İntikam, son yılların en başarılı işlerinden birisi olarak öne çıktı. Yurt dışında da büyük bir destekçi bulan, birçok ülkede yayınlanmakta olan dizinin başrol oyuncuları İlhan Şen ile Burcu Özberk de çok iyi bir dizi çifti oldu.

İkilinin güçlü uyumu ve birbirlerine çok yakıştırılması, dizinin başarısında en büyük nedenlerinden birisiydi. İlk başta romantik komedi hikayesi olarak başlayan dizi, Eylül ayından itibaren ise kış dizileri ile yarışabilmek için dram yapımına dönüştürüldü. Şubat ayına kadar da bu süreç devam etti ve senaristler sonrasında eğlenceli anlar ile dramı iç içe götürmeyi tercih etti.

Aşk Mantık İntikam dizisi hayranları için bu final unutulmaz olacak! 8

Cuma akşamları birçok kişinin heyecanla beklediği Aşk Mantık İntikam 42. bölümü ile birlikte 22 Nisan akşamı son kez ekrandaki yerini alıyor… Dizi hayranları maceranın bu noktaya kadar gelmesinden memnun. Finalden yansıyan görüntüler ise mutlu bir son bekleyenlerin istediklerinin gerçekleşeceğini gösteriyor.

Aşk Mantık İntikam dizisi hayranları sezon boyunca senaristi çok eleştirdi. Özellikle de Esra ile Ozan karakterlerinin aşk anlarını doyasıya yaşayamamaktan şikayet edildi. Final bölümünde ise senaristler izleyicilerin isteklerini dinledi ve mutlu, neşeli, her zaman hatırlanacak bir final ortaya çıkardı.

Aşk Mantık İntikam dizisi güzel bir finalle veda ederken, Burcu Özberk de bir kez daha sette gelinlik giydi. Oyuncu güzelliği ile yine herkesi büyülerken, gelinliğin de kendisine çok yakıştığı fotoğraflara yansıdı…

Aşk Mantık İntikam dizisi hayranları için bu final unutulmaz olacak! 9

Aşk Mantık İntikam 42. final bölümünde; şu gelişmeler yaşanacak: Ozan, Esra’nın hamile olduğu haberini aldığında havalara uçar. Bu sefer geçmişte yaşanan her şeyi telafi etmeye kararlıdır. Bu yüzden Esra’nın üzerine titrer. Fakat bu ilgi Esra’nın sıkılmasına neden olur. Esra Ozan’ın aşırı ilgisini dizginlemeye çalışırken çözmesi gereken bir sorun daha vardır.

Ozan, Nazım ve Zümrüt’ün arasındaki yakınlığı kabul etmiyor, sanki böyle bir şey yokmuş gibi davranıyordur. Esra bu durumu düzeltmek için aileyi ve Nazım’ı bir yemekte bir araya getirir. Bu yemek başka bir mutlu haberin daha alınmasına vesile olacaktır. Ozan, Esra’nın aslında içten içe bir düğünlerinin olmamasına üzüldüğünü öğrendiğinde ona unutulmaz bir sürpriz hazırlayacaktır.