Ana sayfa Dizi Haberleri Erkek Severse dizisinin devam etmemesi büyük şanssızlık oldu!

Erkek Severse dizisinin devam etmemesi büyük şanssızlık oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com – Başarılı oyuncu Alperen Duymaz en son BeinConnect’te yayınlanan romantik dizi Erkek Severse’nin başrolünde yer almıştı. İzleyiciler tarafından beğenilen dizinin devam etmesi için hayranlar sosyal medyada birçok paylaşım yaptı.. Ancak yaşanan gelişmeler gösteriyor ki böyle bir durum söz konusu değil.

Alperen Duymaz, Fox TV’de yayınlanan Son Yaz’da elde ettiği başarı üzerine tercihini dijital platformdan yana kullanmış ve BeinConnect’te yayınlanan Erkek Severse’nin başrolünde yer almıştı. Alperen Duymaz’a başrolde Büşra Develi ve Yasemin Allen’ın eşlik ettiği dizi çok beğenilince yapımcı Gold Film, 13 bölümlük ilk sezonun ardından 13 bölümlük ikinci sezonu da çekti.

Dizi geçtiğimiz hafta yayınlanan 26. bölümle birlikte izleyicilerine veda etti. Alperen Duymaz’ın hayranları ise oyuncuyu bu dizide çok beğendikleri için hikayenin devam etmesini çok arzu etti. Ancak planlamalarda yeni bölümlerin olmadığı ortaya çıktı. Zaten Alperen Duymaz’a da birçok teklif var ve oyuncunun bir proje için de anlaşma noktasında olduğu ortaya çıktı.

Erkek Severse dizisinin devam etmemesi büyük şanssızlık oldu! 7

Başarılı oyuncu bir süre önce gazetecilere yaptığı açıklamada yeni işlerinin başlayacağını şu sözlerle anlatmıştı: “Görüşmelere gidip geliyoruz. Var bir proje şimdilik bir şeyler söylemeyelim. Gizli kalsın. Yapım tarafı gereken açıklamayı yapar.”

Erkek Severse dizisinde Kenan karakteriyle izlediğimiz Alperen Duymaz, tam da hayranlarının beklediği gibi bir rolle setlere dönmüştü. Kendi çabası ile kurduğu e-ticaret şirketi ile parlayan Kenan Acarsoy karakterinin oyuncuya çok yakıştığını düşünen hayranları, Büşra Develi ile de çok iyi bir dizi çifti olduklarını düşünüyordu.

Alperen Duymaz, son yılların en çok beğenilen aktörlerinden birisi. Başarılı oyuncu, rol aldığı son yapımlarla büyük bir çıkış yakaladı. 1992 doğumlu oyuncu, ilk olarak 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle ekranlara gelmişti. Acı Aşk ve Bodrum Masalı’nın ardından, Çukur dizisindeki Emrah karakteriyle şoke etmişti.