Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisi için yeni karar hiç akıllıca olmadı!

Aşk Mantık İntikam dizisi için yeni karar hiç akıllıca olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle yaz aylarında buluşan Aşk Mantık İntikam en başarılı yapım olarak öne çıktı… Eylül ayı ile birlikte izleyicilerini artırmayı da başaran dizi artık Cuma akşamlarının en iyi performans sergileyen yapımlarından birisi konumunda.

Arka Sokaklar, Kırmızı Oda ve Yalancı dizilerinin yanında çok iyi reytingler alarak rekabette üst sırada bulunan Aşk Mantık İntikam’da bazı sıkıntılar dikkatleri çekmeye başladı. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde izleyicileri rahatsız eden konular var.

Dizi ilk başlarda eğlenceli ve masumiyetin öne çıktığı bir yapım olarak çok sevildi. Ancak son haftalarda her şey değişmeye ve entrika dolu bir ortam oluşmaya başladı. İşte bu durum da izleyicileri rahatsız ediyor. Senaristler, hikayeye heyecan katmak ve biraz da dramın gücünden yararlanmak gibi bir karar alış görüntüsü var.

Aşk Mantık İntikam dizisi hayranları bu durumdan memnun olmadıklarını sosyal medyadaki yorumlarında dile getiriyor. Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Diziden soğutma çabalarınız başarıyla sonuçlanmaya devam etmektedir.”

Dizinin 14. yeni bölümü de 24 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak. İlk başladığı çizgiden biraz uzaklaşması izleyicilerin ilgisini azaltacak mı, yoksa daha da çok artıracak mı? İşte bu sorunun yanıtı önümüzdeki bölümlerin reytingleri ile ortaya çıkacaktır.

Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerinde yer aldığı dizinin neden drama doğru kaydığı da merak ediliyor. Zira, eğlenceli bir yapım olarak öne çıkan dizi, bu şekilde yoluna devam edebilirdi. Reytingler de çok iyi geliyor iken senaristlerin yeni kararının olumsuz etkisi olup olmayacağını bekleyip göreceğiz.