Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisi oyuncusu Burcu Özberk’ten anlamlı davranış!

Aşk Mantık İntikam dizisi oyuncusu Burcu Özberk’ten anlamlı davranış!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en sevilen oyuncularından Burcu Özberk bugünlerde Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterini canlandırıyor. Reytinglerde çok iyi giden dizinin başarılı oyuncusu Burcu Özberk, Türkiye’yi saran orman yangınlarına kayıtsız kalamadı ve çok anlamlı bir davranışta bulundu.

Ege ve Akdeniz kıyılarını saran ve bir türlü söndürülemeyen orman yangınları herkesi derinden etkiledi. Ormanlarla birlikte tüm Türkiye’nin canı yanarken oyuncular da bu duruma kayıtsız kalamadı. Bu oyunculardan biri de Burcu Özberk.

Halen Fox TV’de ekrana gelen Aşk Mantık İntikam dizisiyle ekrana gelen genç oyuncu yangında zarar görenler için büyük bir bağışta bulundu. Oyuncunun hayranları sosyal medyada yaptıkları paylaşımla Burcu Özberk’in yardımını duyurdu.

Yapılan paylaşımda Burcu Özberk’in başrolünde oynadığı Aşk Mantık İntikam dizisinden alacağı bir bölüm ücretini AHBAB derneği aracılığıyla orman yangınlarında zarar görenlere bağışladığı duyuruldu. Oyuncunun yine AHBAB aracılığıyla bir ailenin tüm eşyalarını karşıyalacağı da belirtildi.

Aşk Mantık İntikam dizisi oyuncusu Burcu Özberk'ten anlamlı davranış! 8

Bir başka paylaşımda da Özberk’in Marmaris’e yardım kamyonu çıkardığı belirtildi ve ilaç, fener, eldiven, çorap, mama gibi malzemelerin kamyonla ulaştırılacağı kaydedildi. Takipçilerden, giymedikleri kıyafetleri de bölgeye ulaştırmak üzere belirtilen noktaya getirmeleri rica edildi.

Aşk Mantık İntikam dizisi oyuncusu Burcu Özberk'ten anlamlı davranış! 9

Son Yaz dizisinin başrol oyuncusu Alperen Duymaz da Fethiye’deki yangın bölgesine gitmiş ve oradan milyonlarca kişiye canlı yayın yaparak yardım etmeleri çağrısında bulunmuştu.