Ana sayfa Dizi Haberleri İlk bölümüyle reytingleri altüst eden Yalnız Kurt yapımcısı Osman Sınav’dan oyuncularına övgü!

İlk bölümüyle reytingleri altüst eden Yalnız Kurt yapımcısı Osman Sınav’dan oyuncularına övgü!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dikkat çekici projeleriyle öne çıkan usta yönetmen Osman Sınav, yeni dizisi Yalnız Kurt ile izleyici karşısına çıkıyor bu sezon. Hasan Denizyaran ve Damla Colbay’ın başrolünde oynadığı dizide Cihan Ünal, Murat Han, Kürşat Alnıaçık, Davut Bahadır, Esra Türkmen gibi isimler yer alıyor.

Yalnız Kurt lakaplı Alpay Kurtoğlu karakteri üzerine kurulan yeni dizi Osman Sınav’ın ustası olduğu bir aksiyon işi. Osman Sınav, Alpay Kurtoğlu’nu canlandıracak başrol oyuncusunu yüzlerce genç aday arasından seçti. Ancak Yalnız Kurt gibi güçlü bir dizi ve karakter için Hasan Denizyaran’ın doğru tercih olmadığını konuşmak için erken, izleyip ileriki günlerde göreceğiz.

İlk bölümüyle reytingleri altüst eden Yalnız Kurt yapımcısı Osman Sınav’dan oyuncularına övgü! 8

Kısa bir süre Afili Aşk dizisinde yer alan ve son olarak da Exxen’de izleyicilerle buluşan İşte Bu Benim Masalım isimli dizide Pamir karakterini canlandıran Hasan Denizyaran ise verdiği röportajda bu proje için çok çalıştığını ve elinden gelenin en iyisin yapacağını ifade etmişti.

Henüz dizinin ilk 2 bölümü yayınlandı. Oyuncu seçimlerinden memnun olduğunu dile getiren uta yönetmen ve yapımcı Osman Sınav, oyuncularıyla ilgili şu açıklamaları yaptı;

İlk bölümüyle reytingleri altüst eden Yalnız Kurt yapımcısı Osman Sınav’dan oyuncularına övgü! 9
Hepsini çok seviyorum. Hepsiyle uzun uzun karakter çalışmaları, audition’lar, deneme çekimleri yaptık. Hepsi beğendiğim ve çok da iyi bulduğum oyunculardı, umduğum sonucu da ekranda görüyorum.

Tüm oyuncular kendi karakterinde bambaşka şeyler olacaklar. Benim için kimin ne kadar ünlü olduğu çok önemli değil, doğru karakter ve doğru çalışma olsun buna bakıyorum” dedi.