Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde ayrılık ihtimali var!

Aşk Mantık İntikam dizisinde ayrılık ihtimali var!

tarafından ker_def

Aşk Mantık İntikam dizisinin 10 Eylül Cuma günü ekrana gelecek olan 12. yeni bölümünde neler yaşanacağını izleyiciler merakla bekliyor. Özellikle de Ozan ile Çağla’nın düğünü evlilik ile sonuçlanacak mı? Ozan, Çağla’yı eşi olarak kabul edecek mi? İşte bu soru soruluyor.

Burcu Özberk ile İlhan Şen’in başrolünde yer aldığı dizide Ozan ile Esra arasında neler olacağı, düğün sahnesinin nasıl sonuçlanacağı gibi detaylar için biraz daha izleyicilerin beklemesi lazım. Ancak dizinin yeni bölümü öncesi gelen bazı ayrıntılardan bahsedebiliriz.

Ozan’ın beklenmedik itirafıyla artık herkes, Ozan ve Esra’nın eskiden evli olduğunu öğrenmiştir. Olay anına Çağla ve Çınar’ın annesi Hande de dahil olur. Ozan ve Çağla’nın düğünü için geri sayım başlarken, Hande evliliği ile ilgili tereddütleri olan Çağla’yı Ozan’ı kaybetmemesi için yönlendirir. Esra ise artık olanlardan sonra Ozan’a öfke doludur.

Düğün günü yaklaştıkça Esra’ya olan aşkını içinden bir türlü atamayan Ozan, içten içe bu düğünün gerçekleşmesini istemez ancak Esra’yla yüzleşmekten ve konuşmaktan da kaçınır. Zeyno ve Musa birbirlerini deli gibi seven ikilinin mutsuz olmaması için ellerinden geleni yapmaktadırlar.

Zeyno, düğünün başlamasına saatler kala Ozan’ın karşısına çıkar ve hiç bilmediği acı gerçeği anlatır. Esra ile yüzleşen Ozan, verdiği sözü tutup Çağla ile evlenecek midir?

Aşk Mantık İntikam dizisi 12. bölümünde Esra ile Ozan ayrılığı daha mı derinleşecek yoksa birbirlerine daha çok mu yaklaşacaklar? İşte bu sorunun yanıtı hikayenin gidişatını da çok değiştirecek. İşte 12. bölümden ikinci fragman: