Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin en kilit karakterinde önemli değişiklik!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin en kilit karakterinde önemli değişiklik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yeni sezonun en çok merak edilen dizilerinden birisi de Evlilik Hakkında Her Şey… Gökçe Bahadır’ın 3 yıl aradan sonra yeniden ekrana dönmesini sağlayan dizi ilk bölümü ile 21 Eylül Salı akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi çok önemli iki rakibinin arasında reytingleri toplamayı hedefleyen dizinin hikayesi izleyicileri derinden etkileyecek.

Dört kadının etkileyici hikayesinin izleyicilerle buluşacağı dizi, BBC yapımı olan The Split uyarlaması olarak ortaya çıktı. Dizinin güçlü hikayesi, etkili oyunculuk performansları ile buluşunca izleyicilerin de büyük ilgisini çekmesi bekleniyor. Özellikle kadın seyircileri hedefleyen dizinin oyuncu kadrosu da çok iyi isimlerden kuruldu.

Dizide önemli bir değişiklik yaşandığı da açıklanan kadro ile ortaya çıktı. Ailenin yıllar sonra ortaya çıkıp her şeyi değiştirecek olan baba karakterini Ali İpin ve Levent Özdilek’in canlandırabileceğine yönelik iddialar ortaya atılmıştı. Ancak kadroda ismi geçen Cevdet Arıcılar’ın bu kritik rol için seçildiği ortaya çıktı.

Uzun süredir dizilerde rol alan usta oyuncu Cevdet Arıcılar, 2015 yılında Bir Deniz Hikayesi dizisinde Aslan Bey karakterini canlandırdıktan sonra 5 yıl setlere ara vermişti. Oyuncu yaz döneminde Show TV’de ekrana gelen Cam Tavanlar dizisi ile yeniden setlere dönüş yaptı. Arıcılar, şimdi ise yeni sezonun etkili Fox TV dizisinde yerini aldı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin en kilit karakterinde önemli değişiklik! 7

Dizide yer alacak oyuncular şöyle: Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgâr Doruk Özmü, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk…”

Dizinin hikayesinde Cevher Ailesine mensup kişiler farklı yaşamları ile dikkat çekecek. Kadın karakterlere odaklanılacak olan hikayede, bir evliliğin tüm aşamalarının izleyicilerin karşısına konulması amaçlanıyor. Aile bireylerinen ortak geçmişleri ise onların peşini bırakmayacak.