Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş ve Sen Çal Kapımı’nın tahtına bakın hangi dizi oturdu!

Erkenci Kuş ve Sen Çal Kapımı’nın tahtına bakın hangi dizi oturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül ayına çok başarılı bir reyting ile başlayan Aşk Mantık İntikam, kış sezonu için merakla beklenen birçok diziden bile daha çok ilgi görmeye devam ediyor. Sosyal medyadan milyonlarca paylaşım yapılarak zirvede yer alan dizi, youtube’daki fragmanlarının görüntülenme sayıları ile de rakiplerini kıskandırıyor.

Aşk Mantık İntikam dizisi, romantik komedi yapımları arasında çok izlenenler içinde yer alıyor. Geçen sezon Sen Çal Kapımı’nın yarattığı etkinin bir benzerini Erkenci Kuş dizisi yaşamıştı. Erkenci Kuş dizisi 6 Ağustos 2019 tarihinde 51. bölümüyle veda etti. Demet Özdemir ve Can Yaman ikilisinin uyumu diziyi taşıyan ana unsur oldu.

Sen Çal Kapımı dizisi ise 52. bölüme kadar ulaştı ve 8 Ağustos çarşamba günü son kez izleyicilerle buluştu. Her iki dizinin de 50 bölümü geride bırakarak büyük başarılar kazandığı ortamda Aşk Mantık İntikam 12. bölümüne hazırlanıyor.

Erkenci Kuş ve Sen Çal Kapımı'nın tahtına bakın hangi dizi oturdu! 7

Burcu Özberk ve ilhan Şen ikilisi iyi uyum yakaladı ve hikaye de çok beğenildi. Dizinin gitişatı bu şekilde olur ise Erkenci Kuş ve Sen Çal Kapımı’nın başarılarını tekrarlayabilecek bir romantik yapımı olacak. Böyle önemli başarıları yakalamak her diziye nasip olmuyor.

Aşk Mantık İntikam dizisi başladığı günden bu yana sürekli olarak izleyici ilgisini üzerine çekmeyi başardı. Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin başarılı uyumları ve yüksek enerjilerinin de bu durumun oluşmasına büyük katkı yaptığını söylemek gerekiyor.

Aşk Mantık İntikam şayet bu şekilde devam eder ise sezon sonuna kadar ekranda kalabilir ve hem Erkenci Kuş hem de Sen Çal Kapımı’nın ulaştığı başarılara ulaşabilir.