Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinde köklü bir değişim kararı alındı, başroller gidiyor!

Aşk Mantık İntikam dizisinde köklü bir değişim kararı alındı, başroller gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümlerini merakla bekleyen dizi hayranları, hikayede yaşanacak büyük değişime çok kısa bir süre içinde tanıklık edecek.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin çok iyi uyum sağladığı dizide Esra ile Ozan karakterlerinin birbirlerinden uzaklaşması izleyenleri bir hayli kızdırmıştı. 2022 yılında ayakta kalabilmesi için izleyicileri tatmin etmesi gereken dizinin hikayesinde köklü değişiklikler yapılacağının sinyalleri geldi.

Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra ve Ozan artık ana merkeze yerleşecek. Diğer başrol oyuncuları Burak Yörük ile Melisa Döngel’in ise diziden ayrılacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Aşk Mantık İntikam dizisinde köklü bir değişim kararı alındı, başroller gidiyor! 2

Zaten ilk baştan bu yana izleyicilerin pek de ısınamadığı Çınar ve Çağla karakterleri son dönemde birçok eleştiri alıyordu. Özellikle de Melisa Döngel’in canlandırdığı Çağla’nın her türlü entrikasının amacına ulaşması ve bundan hiç zarar gönmemesi büyük tepki çekmişti.

Senaristler artık hikayeleri biten Çağla ile Çınar’ı gönderecek. Bu da Burak Yörük ile Melisa Döngel ikilisinin de diziden ayrılacakları anlamına geliyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinde köklü bir değişim kararı alındı, başroller gidiyor! 3

Aşk Mantık İntikam dizisinde yeni karakterler ortaya çıkacak ve dizinin yönü biraz olsun değiştirilmeye çalışılacak.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda da benzer bir adım atılmıştı. Hikayede zaman atlaması yaşatılarak senaryodaki kısar döngüye son verilmişti. Ancak bu zaman atlaması da yeterli olmadı ve iki başrol oyuncusuna veda kararı ile birlikte yepyeni bir döneme doğru gidiliyor.