Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam ne kadar eleştirilse de, Burcu Özberk ile İlhan Şen’e toz kondurmuyorlar!

Aşk Mantık İntikam ne kadar eleştirilse de, Burcu Özberk ile İlhan Şen’e toz kondurmuyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisinin başrolünde Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin muhteşem performansını izliyoruz… İki oyuncu da işlerini başarıyla yapıyor. Cuma akşamları Fox TV ekranında yayınlanan dizinin Haziran ayından bu zamana kadar ayakta kalmasının nedeni de ikilinin yüksek enerjisi ve ortaya yaydığı sempati.

Bu sempati ve yüksek enerji olmasaydı, Aşk Mantık İntikam dizisinin senaristlerinin yaptığı bunca hata izleyici tarafından görmezden gelinmezdi.. Son haftalarda fragmanlar vasıtası ile senaryonun düzeleceği başrol ikilisinin heyecanlı, neşeli ve romantik sahnelerinin çoğalacağı umudu ile ekran başına geçenler, eleştiriler ile kalkıyor.

İlhan Şen ile Burcu Özberk ikilisi romantik komedi olarak başlayan dizinin ilk döneminde çok hoştu.. Sonra araya giren dram teması dizinin ritmini bozdu. Ardından senaristler yeniden toparlamak için son 1 aydır çeşitli yollar deniyor. Ancak izleyici bir kez rahatsız oldu ve reytingler de ortalamanın altına düştü…

Aşk Mantık İntikam ne kadar eleştirilse de, Burcu Özberk ile İlhan Şen'e toz kondurmuyorlar! 8

Bu noktadan sonra eleştiriler artacak ve senarist ne yaparsa yapsın izleyiciden mutlaka yoğun eleştiriler gelecek. Çünkü dizinin temeli sarsıldı bir kere ve geri yerine oturtulması da mümkün gözükmüyor…

İşte böyle bir ortamda 39. bölümde final yapması beklenen Aşk Mantık İntikam’da Burcu Özberk ile İlhan Şen sempatisi ise devam ediyor.

Diziyi ne kadar eleştirseler de başrol çiftine toz kondurmayan milyonlarca dizi hayranı var… Sosyal medyada onların sahnelerdeki hoş pozları ve bazen setten paylaştıkları görüntüler üzerine yüz binlerce iltifat yazanlar, bu ikiliyi çok sevdiklerini her seferinde gösteriyor.

Aşk Mantık İntikam ne kadar eleştirilse de, Burcu Özberk ile İlhan Şen'e toz kondurmuyorlar! 9

Aşk Mantık İntikam senaryo konusunda eleştirilerin olmasına rağmen, başrol çiftine tutuklu kalan dizi hayranları tarafından finale kadar desteklenmeye de devam edecek. Senaryoya rağmen Fox TV dizisi yine de çok iyi bir direnç sergiledi ve bunu da Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin güçlü enerjisi ve uyumuna borçlu.