Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi reyting şovu yaptı, şimdi Kuruluş Osman dizisi düşünsün!

Gönül Dağı dizisi reyting şovu yaptı, şimdi Kuruluş Osman dizisi düşünsün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezonun en iyi reytinglerini elde eden dizilerden birisi Kuruluş Osman diğeri ise Gönül Dağı… Her iki yapım da çift haneli reytingler elde edebilen ender dizilerden birisi. Bu iki dizinin en büyük özelliği, zaman zaman düşüş yaşansa bile çift haneli oranları hemen her hafta elde edebilmeleri ve düşen reytingleri hızlı şekilde toparlayabilmeleri olarak gözüküyor.

Gönül Dağı dizisi de cumartesi akşamları TRT1 ekranında hem izleyicilere farklı duygular yaşatıyor hem de reytingleri ile milyonların gönlünde yer aldığını gösteriyor. Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı dizinin 54. bölümü tüm izleyici gruplarında 11’li oranları buldu… Bu müthiş bir gelişme ve çok da başarılı bir gidişatı işaret ediyor.

Geçen hafta yaşanan bir miktar reyting düşüşü bu hafta toparlanma olarak rakamlara yansıdı. Tüm kategorilerde birincilik elde eden Gönül Dağı, sezonun en iyi reytinglerinden birisini daha elde etmiş oldu.

Gönül Dağı dizisi reyting şovu yaptı, şimdi Kuruluş Osman dizisi düşünsün! 7

Kuruluş Osman, bu sezon için daha yüksek oranlara çıkarak birinciliği elinde tutsa da, atv dizisinin geçen hafta yaşadığı düşüşe de dikkat çekmek gerekiyor. Gönül Dağı dizisi bu hafta elde ettiği çok iyi oranlarla Kuruluş Osman’ın çarşamba günü elde ettiği reytinglerden biraz daha iyi sonuçlara imza attı. Bu da gösteriyor ki, Gönül Dağı dizisi sezonun en iyisi olma yolunda Kuruluş Osman ile güçlü bir rekabet içinde bulunuyor.

Sezon sonuna kadar da bu iki dizinin birbirlerine yakın reytingler alarak güçlü şekilde yollarına devam etmesine garanti gözüyle bakılıyor.