Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam’daki düşüşün sebebi ne? Esas sorun erkek karakterdeki büyük değişim mi?

Aşk Mantık İntikam’daki düşüşün sebebi ne? Esas sorun erkek karakterdeki büyük değişim mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz dizisi olarak başlattığı, gördüğü ilgi üzerine kış sezonunda da devamına karar verdiği Aşk Mantık İntikam’da sıkıntı büyük. Dizinin reytingleri son zamanlarda çok parlak sonuç getirmezken izleyici hikayenin geldiği noktadan çok mutsuz.

Aşk Mantık İntikam yaz aylarında bir romantik komedi olarak başlamıştı. Zaman içerisinde reyting kaygısıyla hikaye birkaç kez değiştirildi. Ve en son geldiği noktada Aşk Mantık İntikam romantik komedi olmaktan çıktı ve bir drama dönüştü.

Aşk Mantık İntikam’daki düşüşün sebebi ne? Esas sorun erkek karakterdeki büyük değişim mi? 11

Bu durum izleyiciyi hiç memnun etmedi. Nitekim izleyicinin tepkisi reytinglere de yansımaya başladı. 29. bölümü geçtiğimiz Cuma akşamı yayınlanan dizi reytinglerde kayıp yaşamaya devam ediyor. Senaristler bir türlü ilk günlerdeki eğlenceli ve romantik hikayeye geri dönmediği için de izleyici tepki göstermeye devam ediyor.

Twitter’da dizi yorumları yapan Deniz Tural, Aşk Mantık İntikam’daki en büyük sorunun, dizinin engeller üzerine kurulması olduğunu belirtti ve şöyle yazdı: “AşkMantıkİntikam’ın reytingleri çok kötü değil ama iyi de sayılmaz. Var olan senaryoyu sürekli engeller üzerine kurduğunuz zaman seyirci geri dönüşü de sağlanamıyor. Açıkçası yerinde sayıyor dizi. Ne anladık bu işten biri gitti diğeri geldi. Daha soft senaryo gerekiyor.”

Aşk Mantık İntikam’daki düşüşün sebebi ne? Esas sorun erkek karakterdeki büyük değişim mi? 12

Deniz Tural’ın bu paylaşımı üzerine izleyicilerden de destekleyici yorumlar geldi. Bir izleyici dizinin erkek karakterinin kötülüğüne dikkat çekti ve şöyle yazdı: “Her dizide engeller ve kötü karekterler olur. Ama bu dizideki sorun asıl erkeğin omurgasız ve aşık olduğu kadına karşı anlayışsız yazılması. Erkek karakter pişman olması gereken yerde hala pişkin pişkin ortada dolanıp kendisini haklı görmesini kim neden izlesin.”

Aşk Mantık İntikam’daki düşüşün sebebi ne? Esas sorun erkek karakterdeki büyük değişim mi? 13

Bir izleyici ise dizinin baş erkek karakteri Ozan’daki büyük değişime dikkat çekti ve şöyle bir paylaşım yaptı: “Biz Ozan’ı kaslı, seksi filan diye değil içinde hala Nerd Ozan’ın nahifligini taşıyor diye sevmiştik. Senaristler herkesin aşık olduğu Bad Boy Ozan yazmaya çalışsalar da en başta dizinin arzu nesnesi Esra’ydı. Bu dengeyi bozmaları her şeyin içine etti.”

Aşk Mantık İntikam’daki düşüşün sebebi ne? Esas sorun erkek karakterdeki büyük değişim mi? 14

Bir başka izleyici de tepkisini şöyle dile getirdi: “Sezon sonunu görmesi istendiği için hikayeyi uzatmaya çalışıyorlar. Bunun yolu da esas çifti kavuşturmamaktan geçiyor, çünkü mutlu son sadece finallerde olur inancı hakim.Hal böyle olunca saçmalaya saçmalaya ilerliyor diziler,sadece AşkMantıkIntikam da değil tüm dizilerde aynı.” diye yazdı.

Aşk Mantık İntikam’daki düşüşün sebebi ne? Esas sorun erkek karakterdeki büyük değişim mi? 15