Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen’den Burcu Biricik’e ekranların güzel yüzlerinin kar sevinci!..

Fahriye Evcen’den Burcu Biricik’e ekranların güzel yüzlerinin kar sevinci!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Hafta sonundan itibaren tüm Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı, ekranların ünlü isimleri arasında da heyecan yarattı.

Burcu Biricik’ten Fahriye Evcen’e Biran Damla Yılmaz’dan Hatice Aslan’a, ekranlarda iddialı dizilerde boy gösteren ünlü isimler hafta sonu kar keyfi yaptı.Kardaki pozlarını sosyal medyadan hayranlarıyla da paylaşan güzel oyuncular, karlar içinde çocuklar gibi eğlendiler.

Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinin Nalan’ı Burcu Biricik karı görünce kendisini pijamayla sokağa attı. Elektrik direğine çıkarak poz veren oyuncu fotoğrafa, “Hayattaki tehlikelere karşı dikkatli duruşum (tamam tamam siz benim yaptığımı aman yapmayın bir anlık karın gazına gelmişimdir çocuklar gibi şenmişimdir)’ notunu düştü.

Fahriye Evcen'den Burcu Biricik'e ekranların güzel yüzlerinin kar sevinci!.. 9

Sosyal medyayı aktif kullanan Fahriye Evcen de karlar arasında verdiği pozlarla büyük beğeni topladı. Her zaman şıklığıyla konuşulan oyuncu bu defa da kural bozmadı.

Fahriye Evcen'den Burcu Biricik'e ekranların güzel yüzlerinin kar sevinci!.. 10

Fahriye Evcen’in kar kombini de büyük beğeni topladı. Oyuncunun paylaşımları binlerce beğeni ve yorum aldı. Güzel oyuncuya hayranları tarafından, ‘Karlar kraliçesi’ yakıştırılması yapıldı.

Fahriye Evcen'den Burcu Biricik'e ekranların güzel yüzlerinin kar sevinci!.. 11

Fox TV dizisi Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz da kar sevinci yaşayan ünlü isimler arasında yer aldı. Oyuncu paylaşımına, ‘O zaman Akrep Nalan’dan, “Kaarlaar düşer, düşer düşeeer ağlarım”. Yok yok şaka, tamam. Şuan sadece ‘Sonunda’ diyebilirim.’ notunu düştü.

Ekranların usta oyuncusu Hatice Aslan da karlar altında çocuklar gibi şendi. Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken dizisinde ‘Benan’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu, instagram hesabından paylaştığı video ile mutluluğunu ifade etti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Hatice Aslan (@hatisaslan)’in paylaştığı bir gönderi