Ana sayfa Sosyal Medya Destan’ın Akkız’ı Ebru Şahin kariyerinin dönüm noktası olan Hercai dizisini unutamıyor!

Destan’ın Akkız’ı Ebru Şahin kariyerinin dönüm noktası olan Hercai dizisini unutamıyor!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Ebru Şahin, daha önce rol aldığı dizilerde büyük dikkat çekmese de Hercai dizisi, meslek hayatında adeta bir dönüm noktası oldu. İstanbullu Gelin’de oynadığı ‘Burcu karakterinin  ardından Yasak Elma dizisinde bir pilota hayat veren oyuncu bir kaç bölüm sonra fenomen diziden ayrılmıştı.

Ünlü oyuncu, ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Akın Akınözü ile baş rolde yer aldığı ilk günden bugüne, meslek hayatının en popüler günlerini yaşıyor.

Ebru Şahin, başarılı oyunculuğu ile Hercai’de canlandırdığı ‘Reyyan’ karakterinden sonra büyük bir hayran kitlesi kazandı. Hercai , geçtiğimiz yılın Nisan ayında final yaptı. Dizi bitti ancak ardında güzel bir dostluk bıraktı. Ebru Şahin sık sık eski ekip arkadaşlarıyla bir araya gelip hasret gideriyor.

Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin kariyerinin dönüm noktası olan Hercai dizisini unutamıyor! 8

Güzel oyuncu Hercai’deki ekip arkadaşlarıyla bir araya geldiği anları sosyal medyadan da paylaştı. Aralarında Oya Unustası ve Ahmet Tansu Taşanlar çiftinin de bulunduğu ekip arkadaşlarıyla buluşan oyuncunun mutluluğu takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin kariyerinin dönüm noktası olan Hercai dizisini unutamıyor! 9

Hercai setinde yakın arkadaş olan ünlü isimler özel hayatlarında da vakit buldukça görüşüyorlar. Şu sıralar Destan dizisinde rol alan ve yoğun çalışan Ebru Şahin, fırsat bulup arkadaşlarıyla buluştuğu bu keyifli anları sık sık instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.