Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam’dan sonra İlhan Şen ile Burcu Özberk ayrı yollara sürüklendi!

Aşk Mantık İntikam’dan sonra İlhan Şen ile Burcu Özberk ayrı yollara sürüklendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında geçtiğimiz Haziran ayında başlayan ve 22 Nisan tarihinde de 42. bölümü ile final yapan Aşk Mantık İntikam dizisi, bir başarı öyküsü olarak kayıtlara geçti. Romantik komedi dizisi olarak başlayan, bir dönem drama dönüşen hikayesi ile eleştirilen ama sonu yine mutlu biten dizinin milyonlarca hayranı vardı.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin çok etkili bir partnerlik süreci yaşaması, birbirlerine yakıştırılmaları ve yüksek enerjileri başarının en önemli nedenlerinden birisi olarak gösteriliyor. Dizinin biteceğinin ortaya çıkması ile birlikte her iki oyuncuya da yapımcılardan teklifler yağmaya başladı…

İlhan Şen, atv’de yayınlanacak olan Süreç Film imzasını taşıyan Ah Canım Hayat isimli dizide yer alma konusunda büyük mesafe kaydetti. Tarafların imza aşamasına geldiği ortaya çıkarken, oyuncunun partnerin de merakla bekleniyor…

İlhan Şen, yeniden bir dizi ile yakın zaman içinde ekranda olmayı tercih etti. Burcu Özberk ise şimdilik dinlenmek ve biraz tatil yapmak arzusunda.

Aşk Mantık İntikam'dan sonra İlhan Şen ile Burcu Özberk ayrı yollara sürüklendi! 8

Burcu Özberk, dizinin çekimlerinin bitmesinin ardından tatili tercih etti. Uzak Doğu’ya giden ve 1 sezonluk zorlu yolculuğun izlerinden kurtulmayı tercih eden oyuncunun ne yapacağı da merakla bekleniyor.

Oyuncunun yeniden bir dizide yer almasını bekleyen hayranları var ama onun gönlü tiyatrodan yada. Geçtiğimiz haftalarda bir açıklamada bulunan Burcu Özberk, tiyatroya duyduğu özlemi ifade etmişti.

İstanbul’a gelmeden önce Ankara’da birçok tiyatro oyununda rol alan oyuncu, İstanbul’a gelmesi ile birlikte dizilerden başını kaldıramadı.

Gönlünde hep tiyatronun ayrı bir yerde olduğu bilinen oyuncu, yaptığı açıklamada yeniden sahnelere dönme arzusunu şu sözlerle dile getirdi: ““Tiyatro yapmayı çok istiyorum. Bu yaz birkaç tane oyun var aklımda, umarım yapabilirim.”

Aşk Mantık İntikam'dan sonra İlhan Şen ile Burcu Özberk ayrı yollara sürüklendi! 9

Müzikal teklifi olursa bunu da değerlendirebileceğini söyleyen genç oyuncu, özellikle Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı Aydınlıkevler oyununu izledikten sonra tiyatro konusunda daha da iştahının açıldığını söyledi.

27 Mart’ta Dünya Tiyatro Günü’nü de kutlayan ve yıllar önce sahnede yer aldığı anları paylaşan Burcu Özberk, “Sahneye çıkmanın hasretiyle tutuşanlara selam olsun” diyerek de tiyatroyu ne kadar çok özlediğini ifade etti.

Burcu Özberk, yaz döneminde dizilerle değil de tiyatro oyunuyla yeniden hayranlarının karşısına çıkarsa şaşırmayın.