Ana sayfa Sosyal Medya Gökhan Alkan’ın sosyal medya hamlesi eski partneri Yağmur Tanrısevsin’i şaşırttı!..

Gökhan Alkan’ın sosyal medya hamlesi eski partneri Yağmur Tanrısevsin’i şaşırttı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV ekranında geçtiğimiz yaz aylarında başlayan Kalp Yarası dizisi kış döneminde de yoluna devam etme fırsatı bulmuştu. Dizinin başrol oyuncuları Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisi çok iyi bir partnerlik süreci geçirdi.

Kalp Yarası dizisi milyonları etkileyen bir yapım olarak öne çıktı ama son bölümlerinde düşen reytingleri dizinin sonunu getirdi. Dizinin final yapmasının ardından Gökhan Alkan’ın, partneri Yağmur Tanrısevsin’i sosyal medyada takipten çıkması gündeme gelmişti.

Güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin konuyla ilgili ilk kez konuştu. Habertürk Gazetesi’nin haberine göre güzel oyuncu eski partnerinin kendisini takipten çıktığını magazin haberlerinden öğrendiğini belirterek, “Ben daha profesyonel bakıyorum. Haberlerde gördüm bilmiyordum. Şaşırdım açıkçası, profesyonel hayatta profesyonel olmak lazım.” ifadelerini kullandı.

Gökhan Alkan'ın sosyal medya hamlesi eski partneri Yağmur Tanrısevsin'i şaşırttı!.. 7

Gökhan Alkan, Tanrısevsin’in yanı sıra Eda Ece’yi ve Şenay Gürler’in de bulunduğu birçok ismi takip etmeyi bırakmıştı.

Öte yandan Kalp Yarası dizisi yayınlandığı dönemde nikah masasına oturmaya hazırlanan oyuncu Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan arasında dizi ile ilgili kıskançlık krizi yaşandığı ileri sürülmüş Cavadzade’nin, Alkan’ın rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin’le senaryo gereği öpüşmesini istemediği konuşulmuştu. Ancak Cavadzade bu haberleri net bir dille yalanlamıştı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen bir etkinliğe katılan Yağmur Tanrısevsin, çocuklarla sanatsal faaliyetlerde bulundu. “Çocuklar bizim için çok kıymetli, geleceğimiz. Benim için de onları sanatla buluşturmak büyük mutluluk. Hayal güçleri inanılmaz, onların hayal gücünü ortaya çıkarmaya katkıda bulunduk” açıklamasını yapan oyuncu, “Çocukları çok seviyorum, anne olmayı çok istiyorum” şeklindeki sözleriyle de dikkat çekti.