Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinin çekildiği Antakya’ya geri dönen Yağmur Tanrısevsin bir kalp yarası daha yaşadı!

Kalp Yarası dizisinin çekildiği Antakya’ya geri dönen Yağmur Tanrısevsin bir kalp yarası daha yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Kalp Yarası dizisinin final yapmasından bu yana 1 yıla yakın bir süre geçti. Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, canlandırdığı Ayşe Yılmaz karakteri ile büyük beğeni toplamıştı.

2012 yılında başladığı oyunculuk macerasında Pis Yedili ve Güneşi Beklerken dizileri ile büyük çıkış yakalayan Yağmur Tanrısevsin, asıl popülerlik sürecinde ise İki Yalancı ve Kalp Yarası dizilerine çok şey borçlu… Ünlü oyuncu toplam 32 bölüm süren ve 2021 ile 2022 yılları arasında yayınlanan Kalp Yarası dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koydu.

Oyuncunun bu güçlü performansı karakter ile bütünleşmesinin yanı sıra, izleyicilere dramın güçlü hissini yansıtabilmesiyle gerçekleşti. Antakya’dan ayrılmasından 1 yıl kadar sonra yine aynı bölgeye dönen ünlü oyuncu, bu sefer içindeki kalp yarası ile sokaklarda depremzedelere yardım için çaba harcadı.

Sosyal konularda gösterişsiz, içinden gelerek ve reklam yapmayarak çeşitli yardımlarda bulunduğu bilinen oyuncu, bu sefer de depremden etkilenen vatandaşların sıkıntılarının giderilmesi için kendince bir çabanın içine girdi.

Kalp Yarası dizisinin çekildiği Antakya'ya geri dönen Yağmur Tanrısevsin bir kalp yarası daha yaşadı! 16

2 Tır dolusu yardım malzemesinin organize edilerek bölgeye ulaştırılmasında da katkıları bulunan Yağmur Tanrısevsin, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi.

Yetim ve öksüz kalan çocukların ihtiyaçları ile yakından ilgilendiği anlaşılan ünlü oyuncunun, maddi anlamda destekte de bulunduğu gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Yağmur Tanrısevsin, bu çabaları ile takdir toplarken, gördüğü felaket tablosu karşısında içindeki kalp yarası yüzüne de yansımıştı…

Kalp Yarası dizisinin çekildiği Antakya'ya geri dönen Yağmur Tanrısevsin bir kalp yarası daha yaşadı! 17