Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam’la başarıyı yakalayan İlhan Şen, Sevmek Zamanı’yla büyük hayalkırıklığı yaşadı!

Aşk Mantık İntikam’la başarıyı yakalayan İlhan Şen, Sevmek Zamanı’yla büyük hayalkırıklığı yaşadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ve kısa süre önce ekranlara veda eden Aşk Mantık İntikam dizisi, başrol oyuncusu İlhan Şen için büyü bir çıkış sağlamıştı. İlhan Şen, Aşk Mantık İntikam biter bitmez soluğu yeni dizisi Sevmek Zamanı’nda almıştı. Ancak İlhan Şen, Aşk Mantık İntikam’daki başarıyı Sevmek Zamanı’nda yakalayamadı. İlk bölümünden bu yana reytinglerde bir türlü başarı sağlayamayan diziyle ilgili üzücü haber nihayet geldi.

ATV’nin, yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu-İsmail Gündoğdu’nun üstlendiği dizisi Sevmek Zamanı, 4 Temmuz Pazartesi akşamı üçüncü bölümüyle ekrana geldi. Dizinin bu bölümünün de öncekiler gibi reytinglerde çok düşük oranlar elde etmesi ekibin moralini bir hayli bozdu. Dolayısıyla diziyle ilgili final kararı beklenir oldu.

Ve bu karar nihayet geldi. Yapılan açıklamada Sevmek Zamanı dizisinin yayınlanacak beşinci bölümüyle ekranlara veda edeceği açıklandı. Böylece başrollerini Deniz Işın ve İlhan Şen’in paylaştığı Sevmek Zamanı da ömrü çok kısa süre diziler kervanına katıldı.

Aşk Mantık İntikam’la başarıyı yakalayan İlhan Şen, Sevmek Zamanı’yla büyük hayalkırıklığı yaşadı! 7

Bu durum Aşk Mantık İntikam’la büyük bir çıkış yakalayan İlhan Şen için tam bir hayal kırıklığı oldu. Başrolünü Burcu Özberk’le paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi sona erer ermez soluğu Sevmek Zamanı dizisinin setinde alan Şen, bu davranışıyla izleyicinin tepkisini toplamıştı. İzleyiciler daha Aşk Mantık İntikam’daki Ozan karakterini unutmadan İlhan Şen’in yeni bir karaktere bürünmesini doğru bulmamıştı.

Sevmek Zamanı dizisi daha tanıtımları paylaşıldığında izleyicilerin eleştirilerine maruz kalmıştı. Özellikle son derece ağır diyalogların geçtiği tanıtım filmi izleyicilerin dikkatini çekmişti. Ancak tanıtım filmi seyreden izleyiciler Sevmek Zamanı’nın konusunu bir türlü anlayamadıklarını söylemişti.

Tanıtımlarda dizinin baş karakterleri olan Firuze ve Kaan’ın daha önceden birbirini seven bir çift mi olduğu, aralarında öğrenci öğretmen ilişkisi mi olduğu bir türlü anlaşılamamıştı. İzleyiciler de sosyal medyada yaptıkları yorumlarda bu soruna dikkat çekmişti.