Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi bitti, Özge Özder’in isyanı bitmedi!

Sadakatsiz dizisi bitti, Özge Özder’in isyanı bitmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özder, Sadakatsiz dizisi ile iki sezon Kanal D ekranında yer aldı. Derya karakterini canlandıran oyuncu, geçen yıl bebeğinin doğumundan kısa bir süre sonra sete dönerek bu konuda birçok meslektaşından farklı davranarak öne çıkmıştı.

Youtube ortamında da uzun süredir çeşitli paylaşımlar yapan ve geniş bir takipçi kitlesi bulunan Özge Özder, bir süredir video yayınlamıyordu. Youtube kanalına verdiği bu aranın nedenlerinden birisinin annelik sorumluluğu olduğunu belirten oyuncu, biraz dinlenme fırsatı da bulduğunu ifade etti.

Özge Özder, hayranlarından kendisine yöneltilen zor soruları da youtube kanalında yanıtladı. Kanalını yaşatmak için çaba harcamaya devam edeceğini anlatan Özge Özder, bir hayranının sadakatsizlik ile ilgili sorusunu yanıtladı.

Sadakatsiz dizisi bitti, Özge Özder'in isyanı bitmedi! 28

Sadakatsiz dizisinde 2 sezon yer alması nedeniyle böyle bir soru geldiğini belirten Özge Özder, şu ifadeleri kullandı: “Diziyle ilgili de bunu soruyorsunuz. Bir insanın hem karşısındakine hem kendisine yapabileceği en berbat şeylerden birisi. Sadakatsizliğe bakış açım bu.

Sadakatsizliği bir tek aşk ilişkisinden değerlendirmiyorum, beraber bir yola baş koyarsınız, o insanı yarı yolda bırakırsınız. Birilerini aldatırsınız, yalan söylersiniz, numara yaparsınız, gözüne bakarak bambaşka şeyler yaparak bunların hepsi aynı şeye giriyor.

Bir tek aşk ilişkisinde yapmıyoruz, sevdiklerimize karşı da sadakatsizlikler yapıyoruz. Bunların hepsinden nefret ediyorum. Böyle yollara hiç girmedim. Bazen zor oluyor doğrucu olmak, karşındakine doğruları en net şekilde söylemek. Ama her zaman zor olanı seçtim ve bununla yüzleştim, kaçmadım.”