Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aşk Taktikleri ile olay olan Şükrü Özyıldız’ın kasları sosyal medyanın gündeminde!

Aşk Taktikleri ile olay olan Şükrü Özyıldız’ın kasları sosyal medyanın gündeminde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Taktikleri isimli sinema filmiyle geçtiğimiz aylarda gündem olan Şükrü Özyıldız, bu projede Demet Özdemir ile başrolü paylaşmıştı. Ünlü oyuncu, katıldığı etkinlikte kameralar tarafından görüntülendi ve hayatında her şeyin iyi gittiğini söyledi.

Aşk Taktikleri filminin ikincisinin çekileceğine yönelik haberler gelmişti. Hatta Demet Özdemir’in yeni anlaşma yaptığı Disney Plus’tan da bu proje için izin aldığı da iddialar arasında yer aldı. Şükrü Özyıldız hayranları da heyecanla Aşk Taktikleri filminin ikincisini bekliyor.

Oyuncunun düzgün fiziğini nasıl bu şekilde koruyabildiği ve kaslarını güçlendirmek adına ne yaptığı da sosyal medyada konuşulan konular arasında bulunuyor.

Beslenmesi konusunda özel bir şey yapmadığını anlatan Şükrü Özyıldız, “Arkadaşlar ben normal besleniyorum. Bana göre normal. Benim normalim bu, insanlara tuhaf geliyorsa yapabileceğim bir şey yok” diye konuştu.

Alice müzikali ile sahneye çıkmaya devam eden Şükrü Özyıldız, pandemi döneminde ara veren projenin Şubat ayında yeniden izleyici ile buluşmasının mutluluğunu da yaşıyor.

Alice Müzikalinde bölümler geçtikçe ekibin daha da çok oturduğunu anlatan Şükrü Özyıldız, şu ifadeleri kullandı:

“Her oyun bir öncekinin üzerine koyarak devam ediyor. O yüzden biz burada olmaktan çok mutluyuz.”

Aşk Taktikleri filminin de çok güzel bir iş olduğunu anlatan Şükrü Özyıldız, izleyicilerin de beğenmesine memnun olduğunu sözlerine ekledi.