Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde herkes bu ayrılık kararına çok üzülecek!

Masumlar Apartmanı dizisinde herkes bu ayrılık kararına çok üzülecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle salı akşamları buluşmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinin 69. bölümü bayram nedeniyle bir hafta gecikmeli olarak izleyicilerle buluşacak. TRT1’den yapılan açıklamada dizinin yeni bölümünün 10 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacağı bildirildi.

Masumlar Apartmanı, ilk sezonda çok başarılı işlere imzasını attı ve müthiş reytingler alarak sezonun en iyi çıkış yapan projesi oldu. Ancak ikinci sezonda izleyici ilgisinin azalması, rakip dizilerin öne çıkması ve son dönemde de ortalamaya kadar gerileyen reytingler ile Masumlar Apartmanı, ciddi bir düşüş sergiledi.

TRT1’den yapılan duyuruda dizinin son 3 bölümünün izleyicilerle Mayıs ayında buluşacağı bildirildi. 10 Mayıs tarihindeki 69. bölümün ardından, 17 Mayıs’ta 70. bölüm yayınlanacak. Dizinin finali ise 24 Mayıs’ta 71. bölüm ile birlikte gerçekleşecek.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu’nun iki sezondur çok etkili performans sergilediği diziden ilk sezonun sonunda Farah Zeynep Abdullah ayrılmıştı. Hikayeye Rüya karakteri ile ikinci sezonda katılan Melisa Şenolsun’un da vedası geçtiğimiz haftalarda gerçekleşmişti. Dizide en etkili karakterlerden birisi daha finali görmeden veda edecek.

Masumlar Apartmanı dizisinde herkes bu ayrılık kararına çok üzülecek! 7

Masumlar Apartmanı dizisinin son 3 bölümünde neler yaşanacağı çok merak ediliyor. 69. bölüm fragmanında Gülben’in bebeğini göreceksiniz. Ancak bu bölümde bir de ayrılık yaşanıyor. Senaristler yeni bir karar aldı ve bir vedaya tanıklık edeceksiniz.

Metin Coşkun’un büyük bir başarıyla canlandırdığı Hikmet karakteri hikayeye veda ediyor. Dizinin fragmanına yansıyan görüntüler, ailesini büyük bir neşe içinde son kez gören Hikmet beyin bu anlardan sonra vefat ettiğini anlatıyor.

Yayınlanan 69. bölüm fragmanında da ailece yapılan piknikte Safiye ve Gülben’in neşeli halleri ve Hikmet beyin ailesi ile son güzel buluşması duyguları kabartacak. Metin Coşkun, finalden önce diziden ayrılan isimler arasına katılacak.