Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Öztürk’ü ekrana döndüren Annenin Sırrıdır Çocuk bu akşam ekranda! Yeni dizinin şansı yüksek!

Engin Öztürk’ü ekrana döndüren Annenin Sırrıdır Çocuk bu akşam ekranda! Yeni dizinin şansı yüksek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’in uzun zamandır beklenen yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. Uzun süredir setlerden uzak olan Engin Öztürk’ü ekrana döndüren dizinin çarşamba akşamı reytinglerini nasıl etkileyeceği çok merak ediliyor.

TV8’de bu akşam ilk bölümü yayınlanacak Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk yer alıyor. Dizide ayrıca Selin Yeninci, Olgun Toker gibi yetenekli isimler yer alıyor. Diziye en son, Yasak Elma’da Cem karakterini canlandıran Gün Akıncı katıldı.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin özellikle Engin Öztürk hayranları için özel bir yeri var. Zira uzun zamandır ekranlardan uzak olan başarılı oyuncu yeniden hayranlarının karşısına çıkıyor. Engin Öztürk en son yine TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekrana gelmişti. Dizi yaklaşık bir sene önce ekranlara veda etmişti.

Engin Öztürk’ü ekrana döndüren Annenin Sırrıdır Çocuk bu akşam ekranda! Yeni dizinin şansı yüksek! 7

Yeni dizinin çarşamba akşamı reytinglerine nasıl bir heyecan katacağı merakla bekleniyor. Çarşamba akşamlarının reyting birincisi çok uzun zamandır ATV’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisi. Yine çarşamba akşamı ekrana gelen Kanal D dizisi Sadakatsiz ise reytinglerde iyice düşmüş durumda. Geçen hafta ilk bölümü ekrana gelen TRT 1 dizisi Kara Tahta da oldukça kötü bir başlangıç yaptı.

Dizinin senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz kaleme alırken, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar oturuyor. “Annenin Sırrıdır Çocuk” anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek.

Dizinin kadrosunda ayrıca; Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden usta isimler de rol alıyor.