Ana sayfa Sinema Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin 2. fragmanı yayınlandı!

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin 2. fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

Seyircilerini, 1960’lardan günümüze uzanan tesadüflerle örülü romantik bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanan “Aşk Tesadüfleri Sever 2” filminin ikinci teaser videosu yayınlandı!

Uzun bir aradan sonra “Aşk Tesadüfleri Sever 2” ile beyazperdeye dönen Zuhal Olcay’ın yanı sıra Uğur Polat, Levent Can, Erkan Can, Hülya Gülşen ve Eli Mango’nun da ilk görüntülerinin yer aldığı video, bekleyişin heyecanını daha da yükseltiyor.

Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak’ın birlikte oturduğu “Aşk Tesadüfleri Sever 2”nin yeni teaser videosunda İstanbul’dan Ankara’ya, 1960’lardan günümüze uzanan aşk dolu bir hikâyenin görüntüleri seyirciyle buluşuyor.

Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan, tesadüflerle örülü unutulmaz bir aşk hikâyesini beyazperdeye taşıyan “Aşk Tesadüfleri Sever 2”, geçmişin aşklarını günümüz ilişkileriyle karşılaştırırken seyircisini 1960’lardan günümüze romantik bir yolculuğa çıkaracak.

Hüzzam Film ve Böcek Film ortak yapımı olan, dağıtımcılığını CGV Mars Dağıtım’ın üstlendiği “Aşk Tesadüfleri Sever 2”, 31 Ocak 2020’de vizyona girecek.