Ana sayfa Dizi Fragmanları Sevgili Geçmiş 5. bölüm 3. fragmanı; Cahide, Cemal’in tutsağı oluyor!

Sevgili Geçmiş 5. bölüm 3. fragmanı; Cahide, Cemal’in tutsağı oluyor!

tarafından ker_def

Sevgili Geçmiş dizisinin 5. yeni bölümü izleyicilerle 22 Kasım Cuma, yani bu akşam buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte… Heyecanlı, aksiyonu yüksek bir bölüm olacağını yeni yayınlanan 5. bölüm 3. fragmanında anlayabilirsiniz.. Hem duygusal sahneler hem yeni aşkların filizlendiği hem de heyecanın hiç dinmediği bir bölüm olacak…

Sevgili Geçmiş 5. bölüm 3. fragmanını videodan izleyebilirsiniz. Cahide’nin nasıl Cemal’in tutsağı haline geleceğine şahitlik edeceksiniz. Kızlarını arayan Cahide, Cemal’in oyunlarıyla karşı karşıya kalacak. Deren herkesi şaşırtacak bir karar verecek. Polis ipuçlarını bir araya getiriyor ve Tekin Malik’in öldürüldüğü gerçeğine yaklaşıyor…

Peki 5. bölümde başka neler yaşanacak? İşte detaylar:

Cahide kızlarını bulabilecek mı?

Cemal sonunda Cahide’yi bulmuştur. Cahide, Cemal’den kızlarının yerini öğrenmek ister ama Cemal söylemez. Azra, başka kimsenin canı yanmasın diye Okan’ın yanında kalmaya karar verir. İpek ve Deren ona ulaşsa da Azra’yı geri dönmeye ikna edemezler.

Sevgili Geçmiş 5. bölüm 3. fragmanı; Cahide, Cemal'in tutsağı oluyor! 7

Cemal’den kızlarının yerini öğrenemeyen Cahide, yanında kaldığı Afet’ten yardım ister. Afet, Cahide’nin İpek’in gerçek annesi olduğunu öğrenince onu Güneşlibahçe’den uzaklaştırmanın yollarını arar.

Cemal, Cahide’nin karşısına çıkar. Onu kızlarına götürmek istediğini söyler ancak daha önce bilmesi gereken bir şey vardır. Öğrendiği şey Cahide’yi perişan eder.