Ana sayfa Dizi İzle Aşk ve Mavi 77. Bölümünde neler olacak? İlk görüntüler yayınlandı

Aşk ve Mavi 77. Bölümünde neler olacak? İlk görüntüler yayınlandı

tarafından ker_def

Aşk ve Mavi dizisinin 9 Kasım Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak olan 77. yeni bölümünden ilk görüntüler, 76. bölümün hemen ardından paylaşıldı.74. bölümde Emrah’ın canlandırdığı Ali karakterinin ölerek ayrılmasının ardından, geçen hafta 75. bölümde Keremcem ilk kez dizide görünmüştü. Keremcem’in canlandırdığı Yaman karakteri diziye adeta damgasını vurmuştu.Reytinglerin olumlu etkilendiği Keremcem’in Yaman karakterinin diziyi sürükleyebileceği ortaya çıkmıştı. Aşk ve Mavi dizisinin 76. bölümü de ilgiyle izlendi.

Dizinin hayranları 77. yeni bölümde neler olacağını merakla beklemekte. Videodan 77. yeni bölümden ilk görüntüleri bulabilirsiniz….

76. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar:

“Fazıl Bey’in oğluyum!”

Yıllar sonra ortaya çıkan Yaman, konakta bütün dengeleri alt üst eder. Fazıl, oğlunu kabul etse de Yaman, Fazıl’a öfke doludur. Yıllardır biriktirdiği öfkesi Fazıl’a yakınlaşmasını, onu babası olarak görmesini engellemektedir. Sadi’yi etkisiz hale getirip depoya saklayan Elmas, adamı yerinde bulamaz. Bir süre sonra Sadi’nin hastanede olduğunu öğrenir. Adam komadadır. Elmas, bildiklerini anlatmasın diye adamın başında nöbet tutar. Sadi ölür ancak sakladığı sır başka bir yerdedir ve ortaya çıkması an meselesidir.