Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk ve Mavi dizisinde ne olaylar olmuş, yeni ortaya çıkıyor!

Aşk ve Mavi dizisinde ne olaylar olmuş, yeni ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezon süren ve atv ekranında 2016-2018 yılları arasında yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinde Emrah Erdoğan ile Burcu Kıratlı başrollerde yer almıştı. Dizide Emrah ile yapımcının ücret anlaşmazlığı sonrasında ünlü şarkıcı yapımdan ayrılmış, sonrasında birkaç bölüm Keremcem diziye katılmış ama düşen reytingler nedeniyle de 2018 yılının sonbaharında Aşk ve Mavi ekrana veda etmişti.

Dizinin setinde de ciddi sıkıntılar yaşandığı Burcu Kıratlı’nın sevgilisi ünlü şarkıcı Sinan Akçıl’ın sözleri ile ortaya çıktı. Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Akçıl’ın ifadeleri oldukça sertti. Akçıl şu iddialarda bulundu:

“Emrah, “Dizi setindeki herkesin kalbini kırmış. Bir sürü şey anlattılar bana. O yüzden Emrah’a karşı dolmayayım diye şarkılarını fazla dinlemedim. Burcu’yla da sıkıntıları oldu. Dizinin son bir sezonunu Burcu ile konuşmadan oynamışlar.”

Sevgilisi Burcu Kıratlı’nın köpeğinin de Emrah için sette sorun olduğunu anlatan Sinan Akçıl, bir dönem Emrah’ın şarkı almak için kendisine geldiğini de söyledi. Duyduğu bu detaylardan sonra Emrah ile görüşmek istemediğini söyleyen Akçıl’a ünlü şarkıcıdan çok sert bir yanıt geldi.

Aşk ve Mavi dizisinde ne olaylar olmuş, yeni ortaya çıkıyor! 8

Emrah, instagram hesabından yaptığı açıklama ile adeta bombayı patlattı: “Televizyona çıkıp yalan söylüyorsun. Ben senden hiç beste istemedim, zira seni hiçbir zaman besteci olarak görmedim. Sen beni arayıp, uyduruk bestelerini satmaya çalıştın. Sanırım herzaman ki gibi çulsuzdun. Senin bana beste yapmaya çapın yetmez.”

Sinan Akçıl bu ağır sözler üzerine Emrah hakkında instagram üzerinden bir paylaşım yaparak bundan sonra hukuki yollara başvurabileceği göndermesinde bulundu. İşte Sinan Akçıl’ın sözleri:

Aşk ve Mavi dizisinde ne olaylar olmuş, yeni ortaya çıkıyor! 9

“Sevgili Emrah’cığım. Daha doğrusu Emrah abi. Beni besteci olarak görmemen benim albümlerimi alana, şarkılarımı dinleyen milyonlar adına bana sadece gurur verir. Bu 1. Yıllar önce ‘Ben Böyle Şey Görmedim’ adlı şarkım için benimle buluştun ama sonra ücret bile konuşmadan ayrıldık. Bu 2. Hayatım boyunca Allah’a şükür kimseye şarkı satmaya çalışmadım. Hele sana hiç. Ve son olarak para ve imanın kimde olduğu bilinmez. Şükür bende ikisi de fazlasıyla mevcut. En azından gelecekteki ailemi ‘kızım’ ya da ‘oğlum’ olursa onları da sahiplenip geleceklerini garanti altına alacak kadar. Bundan sonra kafana göre yazı yazmaya kalkarsan da cevabım ancak hukuki olur. Zira büyüklerimle ağız dalaşına girmek gibi bir huyum yoktur. Sevgilerimle.”