Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sinan Akçıl büyük iddiayı yalanladı, Burcu Kıratlı da destek oldu!

Sinan Akçıl büyük iddiayı yalanladı, Burcu Kıratlı da destek oldu!

tarafından ker_def

TelevziyonGazetesi.com /Detay -Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı aşkının bittiği ve aralarında sorunlar olduğuna yönelik magazin gündemini meşgul eden iddialar vardı. Bu iddialar üzerini çiftin ne söyleyeceği merakla bekleniyordu.

Sinan Akçıl, çirkin bir iftira atıldığını belirten bir paylaşım yapıt ve sevgilisi Burcu Kıratlı ile aralarında bir sorun olmadığına değindi… Kıratlı da instagram hesabından Sinan Akçıl’ın paylaşımını yayınlayarak dedikodulara karşı yanıt verdi.

Kelebek yazarlarından Mehmet Üstündağ, “Aldığım duyumlara göre bebeğin annesi, Sinan Akçıl’ın bir süredir birlikte olduğu Azeri psikolog sevgilisiymiş” diyerek önemli bir iddiayı ortaya atmıştı. Bu konu da magazin gündemine “Hamile sevgilisi için Burcu Kıratlı’yı terk etti” şeklinde yansımıştı.

Sinan Akçıl, paylaşımında basın mensuplarının bir günahı olmadığının altını çizdi ve kendilerine çirkin bir iftira atıldığını vurguladı. Magazin gündemine gelen haberleri “yalan” olarak nitelendiren ünlü şarkıcı, “Birbirimize daha güçlü bağlanıyoruz” diyerek da net bir mesaj verdi.

İşte Sinan Akçıl’ın paylaştığı, Burcu Kıratlı’nın da repost ederek destek verdiği o açıklama ve duygusal klip:

Basın mensubu arkadaşlarımın “günahı olmadan” Atılan bu çirkin “iftiralar”ve yalanlar sayesinde ilişkimizin güzelliğini hatırlayıp her ilişkide olan sorunlarımızın küçük olduğunu fark edip birbirimize daha güçlü bağlanıyoruz aslında..

Sürekli göz önünde olmamızın büyük etkisiyle bu tarz haberler hep var belki var da olacaklar, hayatımızın bir parçası olan sevilme, beğenilme ama aynı zamanda aynı ölçüde iftira atılma ,tepki duyulma gibi olgular hızla büyüyebiliyor zaman zaman, ama aslında büyüyen bu dönemlerde “bizim sevgimiz” oluyor. bir kez daha iyi ki varsın, Mucize dedikleri 3 hece.. @burcukiratli23