Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk ve Mavi dizisinden sonra Emrah’ı dizilerde görmeyi bekleyenlere müjdeli haber!

Aşk ve Mavi dizisinden sonra Emrah’ı dizilerde görmeyi bekleyenlere müjdeli haber!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2016-2018 yılları arasında atv’de yayınlanan ve 78 bölüm süren Aşk ve Mavi dizisinde Emrah ve Burcu Kıratlı başrolde yer almışlardı. Yayınlandığı dönemde izleyiciden ilgi gören dizinin ardından Emrah, uzun süredir ekranlarda da yok, kendisinden çok fazla haber de alınamıyor! Hayranlarının yeni bir proje haberini beklediği oyuncudan bir müjde geldi!

Aşk ve Mavi dizisi, 3 sezon devam etmişti ve son bölümlerine doğru Emrah, ani bir kararla diziden ayrılmıştı. Daha sonra diziye Keremcem de dahil olmuştu.

Ancak reytingler düşmeye başlayınca 2018 yılı Kasım ayında dizi final yapmıştı. Keremcem’in diziye katılması ve yeni hikayeler de dizinin reytingini yükseltemedi.

Emrah’ın gitmesinin ardından izleyici de diziden kopmuş ve bir süre sonra final yapılmıştı. Kenan Bal, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal’ın da rol aldıkları dizinin yönetmenliğinin Gül Abus Semerci yapıyordu.

Son gelen bir habere göre Emrah, verdiği bu uzun aranın ardından tekrar yeni proje arayışına girdi! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre Emrah’ın yeni bir proje için görüşmesi söz konusu.

Kulis bilgisine gören Şarkıcı-Oyuncu Emrah yeniden setlere dönmek istiyor ve ve bir kaç yapım şirketiyle de görüşmesi sürüyor…

Bakalım Emrah’ı sezon bitmeden bir başka projede görebilecek miyiz?