Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk ve Mavi, Meksika’da olay yaptı; Emrah popüler oldu!

Aşk ve Mavi, Meksika’da olay yaptı; Emrah popüler oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Türk dizilerinin yoğun şekilde izlendiği Güney Amerika’da şimdilerde Aşk ve Mavi dizisine de ilgi artıyor… 2018 yılında atv’de final yapan dizi, Meksika’yı etkisi altına aldı.

Emrah ve Burcu Kıratlı’yı başrolde buluşturan dizi, 3. sezonunun başında yayından kaldırılmıştı. Dizinin reytinglerinin düşmesinin yanı sıra, başrol oyuncusu Emrah’ın ücret anlaşmazlığı nedeniyle ayrılmak istemesi de final sebebi olmuştu.

Emrah Akdoğan, Aşk ve Mavi dizisindeki Ali karakteri ile Meksika’da büyük hayran kitlesi edindi. Sevenlerine İspanyolca mesaj yollayan Emrah, koronavirüs salgını bitince bu ülkeye gitmek istiyor.

Meksika’da ‘Amor y Odio’ adıyla yayınlanan Aşk ve Mavi dizisi, sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. Meksikalılar diziyle ilgili birçok paylaşım yapmakta.

Emrah da İspanyolca bir video hazırlayarak hem kendi instagram hesabı üzerinden hem de Türkiye’nin Meksika Büyükelçiliği’nin twitter sayfasından hayranlarına ulaştı.

Gördüğü ilgiden memnun olan Emrah, “Dünyanın bir ucundan aldığım mesajlar beni çok mutlu etti. Sayın Büyükelçimiz Tahsin Timur Söylemez’e de çok teşekkür ediyorum. Kuzey Amerika’dan çok teklif var, değerlendiriyorum. Şu an dünyanın üzerinde dolaşan kara bulutlar dağılır dağılmaz Meksika’daki hayranlarımla buluşacağım” diye konuştu.