Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk ve Mavi dizisinden sonra Burcu Kıratlı için yeni dizi projesi büyük bir şans!

Aşk ve Mavi dizisinden sonra Burcu Kıratlı için yeni dizi projesi büyük bir şans!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2010 yılından itibaren oyunculuk yapmaya başlayan Burcu Kıratlı, az sayıda yapımda yer almasına rağmen, uzun süreli dizileri ile dikkatleri üzerine çekti

2010 ile 2012 yılları arasında yayınlanan Elde Var Hayat isimli dizide Yağmur karakterini canlandıran oyuncu, farklı projelerle deneyimler kazandıktan sonra 2014 ile 2016 yılları arasında Diriliş Ertuğrul dizisinde Gökçe karakteri ile yer aldı. Burcu Kıratlı’yı çok popüler bir isim haline getiren dizi ise Emrah ile birlikte başrolünde yer aldığı Aşk ve Mavi dizisi oldu.

atv ekranlarının unutulmaz dizi projelerinden olan Aşk ve Mavi 2016 ile 2018 yılları arasında ekran başında dram hikayesi izlemek isteyen milyonlarca izleyiciyi kendisine bağlamıştı. Emrah gibi etkili bir sanatçının partneri olarak da Burcu Kıratlı unutulmaz anlar yaşamış ve kariyerinin de en büyük çıkışını gerçekleştirmişti.

2018 yılında final yapmasının ardından Aşk ve Mavi dizisi hala unutulmayan projelerden birisi olarak birçok kişinin aklında duruyor. Burcu Kıratlı ise o tarihte elde ettiği büyük popülerliğe rağmen aradığı gibi bir proje bulamadığı için ekranlara dönemedi.

Zaman zaman yeni projeler için görüşmeler yapmış olsa ve heyecanlı açıklamalar yapsa da Burcu Kıratlı’yı izleyiciler yeniden televizyon ekranında görememişti.

Aradan geçen 6 yılın ardından Burcu Kıratlı’nın yeniden televizyon dizilerine döneceği basına yansıdı. Haberlere göre, Yıldızlar Bana Uzak isimli yeni bir dizi hazırlanıyor. Burcu Kıratlı ile Furkan Andıç da bu dizinin başrolü olarak geçiyor.

Aşk ve Mavi dizisinden sonra Burcu Kıratlı için yeni dizi projesi büyük bir şans! 7

Bir süredir konuşulan projede hikayenin yenilenmesinin ardından oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Yıldızlar Bana Uzak isimli yeni Fox TV dizisinde güçlü bir dram hikayesi bulacaksınız.

Kaza sonucu işlenen bir cinayetin ardından yaşananlar bu dizinin hikayesini oluşturacak. Aşkın öne çıkacağı, adaletin sorgulanacağı ve vicdanların da yaralanacağı bir dram dizisine hazır olun.

Burcu Kıratlı da uzun yıllar sonra aradığı gibi bir proje ve rol bularak yeniden televizyon ekranına dönüş yapmış olacak.