Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız da engel olamadı, Ruhun Duymaz dizisi hayal kırıklığı yarattı!

Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız da engel olamadı, Ruhun Duymaz dizisi hayal kırıklığı yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmaya devam edilen Ruhun Duymaz dizisinden beklenti çok yüksekti. Özellikle de romantik komedi hikayelerinin kraliçesi olarak hayranlarının heyecanla beklediği Burcu Özberk’in yeniden ekrana dönüşü önemliydi.

Şükrü Özyıldız da yer aldığı romantik komedi hikayelerinde gayet başarılı olduktan sonra Burcu Özberk ile partner olunca yeni diziden beklentiler de yükseldi. Ruhun Duymaz dizisinden şimdiye kadar 3 bölüm yayınlandı.

Sosyal medyada iyi bir destek bulmuş olsa bile, Ruhun Duymaz dizisinin reytinglerini gören bir hayal kırıklığı yaşıyor. İki başarılı başrol oyuncusunun iyi bir uyum yakalamış olması ve yüksek enerjileriyle izleyicileri heyecanlandırmalarına rağmen dizinin reytingleri iyi gelmiyor.

Yaz döneminin en çok izlenen dizisi olması beklenen Ruhun Duymaz, final kararı alınan Veda Mektubu dizisinden bile daha düşük reytingler alarak şaşkınlık yaratıyor.

Dizinin 3. bölümü tüm kişiler ve AB gruplarında 3. olabildi. ABC1 grubunda ise 6. sırada bulunan dizinin reyting sonuçları beklentilerin bir hayli altında gerçekleşiyor.

Dizinin hayranları Fox TV’nin ne kadar süre daha bu reytinglere tahammül edeceği konusunda ise endişeli bir bekleyiş içinde.