Ana sayfa Güncel Haberler Demet Özdemir tek tek anlattı! Yeni eve taşınmadı! Yemek yapmayı da biliyor, incir tatlısını da yedi!

Demet Özdemir tek tek anlattı! Yeni eve taşınmadı! Yemek yapmayı da biliyor, incir tatlısını da yedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin popüler genç oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, her yaptığıyla dikkat çeken, her giydiği, gittiği yerle ilgili hayranlarının markajında olan bir isim. O kadar çok merak ediliyor ki sosyal medyadan binlerce mesaj, yorum, beğeni alıyor. Hande Erçel ile birlikte kadın oyuncular arasında en çok merak edilen kişiler arasında yer alıyor.

Erkenci Kuş dizisi ile büyük bir hayran kitlesi edinmeyi başaran oyuncu, şimdi de Tv8’de yayınlanan yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ile yine gündemden düşmüyor.

Romantik komedi dizilerinin ardından dram dizisinde de başarılı olabileceğini kanıtlayan Demet Özdemir, sosyal medyayı da etkin kullanan bir isim olarak dikkat çekiyor.

Oyuncunun takipçileri, instagram’da yaptığı her paylaşımı sosyal medyanın gündemine getiriyor ve bir anda paylaşımları dağılıyor.

Hal böyle olunca DM’den direk mesaj atanların da binleri, onbinleri buluyor olması da aşikar. Oyuncu, gelen pek çok soru üzerine bir açıklama yapma gereği hissederek hayranları için son bir paylaşım yaptı.

Bir süredir evi tadilatta olan oyuncu, bu durumu hayranları ile de paylaşıyordu. Hatta geçtiğimiz günlerde giyinme odasının tamamlandığını söyleyerek bir poz da paylaşmıştı.

Yaptığı paylaşımlardan sonra yeni bir eve taşındığı sanılsa da aslında oyuncu, evini yeniledi. Kendisiyle ilgili merak edilen kimi sorulara da aşağıdaki paylaşımında toptan yanıt verdi oyuncu.

En çok sorulan soruları bir araya getirip yanıtladığı anlaşılıyor. Özdemir, evinin çoktan bittiğini, artık tadilatın olmadığını anlatarak “Hatta her şeyiyle Pınar Bacaksız ilgilendi. Tadilat bitmeden eve taşınmadım. Yemek yapmayı biliyorum ama bir komşum şahane bir incir tatlısı göndermişti afiyetle yedim. Yemese miydim?” diyerek sonuna da esprili bir cümle ile “Sorularınınz ve şikayetleriniz için DM lütfen” notunu düşmüş…

İşte o paylaşım…

Demet Özdemir tek tek anlattı! Yeni eve taşınmadı! Yemek yapmayı da biliyor, incir tatlısını da yedi! 31