Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti 46. yeni bölümde hırs insanın gözünü bu kadar mı kaplar!

Kızılcık Şerbeti 46. yeni bölümde hırs insanın gözünü bu kadar mı kaplar!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği, reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nin merakla beklenen yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Abdullah ve Alev’in neşeyle gezip birlikte vakit geçirdiği tanıtımda ailelerin bir araya geldiği yemek masası dikkat çekiyor.

Abdullah, Alev’e sırtını dönmemesi için Kıvılcım’la konuşurken, Pembe’nin yemek masasında Ertuğrul’un Nursema’yla önceden tanıştığını söylemesi merak uyandırıyor. Abdullah ve Ömer arasında da gerilim yaşanırken, Alev’in nezarethanede olması ve karşısına Pembe’nin çıkması herkesi şoke ediyor. Görkem’in iki farklı haliyle Ömer’in karşısına çıkması ise tanıtıma damga vuruyor.

Bölümün final sahnesine Doğa’nın, Pembe’ye Fatih’le evlendiğini açıklaması ve Alev gelene kadar evin hanımı olduğunu ilan etmesi damga vurdu.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kayra Şenocak, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Gizem Yanık, Ebru Destan, Pelin Bölükbaşı, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan ve Aysun Demir Kurtuldu gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle 12 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!