Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Tarifi dizisiyle üne kavuşan Serra Arıtürk ekranlara dönmeye hazırlanıyor!

Aşkın Tarifi dizisiyle üne kavuşan Serra Arıtürk ekranlara dönmeye hazırlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında Kanal D ekranında izleyiciyle buluşan Aşkın Tarifi dizisinin başrollerinde Kadir Doğulu ve genç yetenek Serra Arıtürk yer alıyordu. Dizi reytinglerde başarı elde edemedi ama ilk ekran deneyimini yaşayan Serra Arıtürk için kariyerinde önemli bir adım oldu. Güzel oyuncu yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Kanal D’de yaz dizisi olarak ekrana gelen Aşkın Tarifi dizisi ilk bölümleriyle büyük heyecan yaratmıştı ancak ilerleyen haftalarda reytinglerde bir hayli başarısız olmuştu. Hayran kitlesi büyük Kadir Doğulu ismi bile reytinglerin artmasını sağlayamamış, dizi eylül ayında yayınlanan 13’üncü bölümüyle ekranlara veda etmişti.

Fransız mutfağında usta Gaziantepli şef Fırat ile Fransız restoranı sahibi Naz’ın aşk hikayesini anlatan dizinin macerası kısa sürmüştü. Ancak Aşkın Tarifi, ekranlara ilk adımını bu diziyle atan Serra Arıtürk’ün çıkış yapmasını sağlamıştı.

Aşkın Tarifi dizisiyle üne kavuşan Serra Arıtürk ekranlara dönmeye hazırlanıyor! 14

Aşkın Tarifi dizisinden önce Youtube’da söylediği şarkılar ile de adından söz ettiren Arıtürk, bu diziyle oyunculuk dünyasına adım atmıştı. Serra Arıtürk, Aşkın Tarifi’nin sona ermesinin üzerinden dört ay geçmesin rağmen başka bir projede yer almadı.

Ancak gazetecilere açıklama yapan güzel oyuncu Aşkın Tarifi’nin sona ermesinin ardından beş ayrı yapım şirketinden dizi teklifi aldığını söyledi. Ekranda olmayı çok özlediğini belirten Serra Arıtürk, çok yakında yine izleyicilerin karşısına çıkacağının müjdesini verdi.

23 yaşındaki güzel oyuncu aslında bir müzisyen. Gitar çalan ve şarkı söyleyen Serra Arıtürk, 2019 yılında “Kendimi Bilmeden” adlı şarkısını yayımladı. Serra Arıtürk, Aşkın Tarifi ile daha ilk dizi deneyiminde başrol oyuncusu olma fırsatı yakaladı.