Ana sayfa Dizi Haberleri Efsane dizi Kulüp’in ikinci sezonuna iki bomba oyuncu katıldı!

Efsane dizi Kulüp’in ikinci sezonuna iki bomba oyuncu katıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlandığı dönem büyük ilgi çeken ve “bugüne kadar çekilmiş en iyi dönem dizisi” olarak tanımlanan Kulüp dizisinin merakla beklenen ikinci sezonu için çekimler başladı. Dizinin ikinci sezonunda oyuncu kadrosuna bomba gibi iki isim katılıyor.

Yayınlandığı süreçte büyük bir heyecan dalgası yaşatan Kulüp dizisi, Türkiye Cumhuriyeti tarihine kazınan ve üzüntüyle anılan 6-7 Eylül olayları sürecinde yaşananlara da farklı bir açıdan bakılan dizi, sarsıcı sahneleri ile de çok etkilemişti. Özellikle Salih Bademci’nin oyunculuğu diziyi zirveye taşırken, başarılı oyuncu da kariyerinde büyük bir sıçrama yapmıştı.

Kulüp dizisinin ikinci sezonunun çekileceği bir süre önce kesinleşti. Çekimler için çalışmalara başlandı. İzleyicini çok sevindiren bu haberle birlikte oyuncu kadrosunda da bazı yeniliklere gidildi. İkinci sezonda Kulüp dizisinin kadrosuna son yılların dikkat çeken iki genç oyuncusu Halil Babür ve Serra Arıtürk katıldı.

Efsane dizi Kulüp’in ikinci sezonuna iki bomba oyuncu katıldı! 8

Aslında bir müzisyen olan genç oyuncu Serra Arıtürk, geçtiğimiz yaz aylarında Aşkın Tarifi isimli Kanal D dizisinde başrolde yer almıştı. Aşkın Tarifi, Serra Arıtürk’ün dizi dünyasına adım attığı ilk yapım olmuştu. Kadir Doğulu ile birlikte başrolü paylaşan oyuncu, ilk dizisi olması nedeniyle de bir hayli dikkat çekti. Hikaye uzun süreli olmasa bile, Serra Arıtürk, başarılı performansı ile göz doldurmuştu.

Efsane dizi Kulüp’in ikinci sezonuna iki bomba oyuncu katıldı! 9

2011 yılından bu yana setlerde yer alan Halil Babür ise Pis Yedili isimli gençlik dizisinde Trafo karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiş, Karadayı dizisinde Doğan karakteri ile tanınmıştı. Çukur dizisindeki Veysel karakteri ile bilinirliğini artıran oyuncu, Fox TV’nin sevilen dizilerinden Son Yaz’da da Soner Sancaktar karakteriyle etkileyici bir performans ortaya koymuştu.

Kulüp dizisinin ikinci sezonunun bu ay içinde çekilmeye başlanması bekleniyor. İlk sezonu sekiz bölümden oluşan dizinin hikayesi şöyleydi: Dizinin konusu ise şöyleydi: 1950’li yılların İstanbul’unda, 17 yıldır bulunduğu hapisten genel afla çıkan Matilda (Gökçe Bahadır), kendisini hiç tanımayan kızı Raşel (Asude Kalebek) ile ilişki kurmaya çalışır. Matilda’nın hapiste olduğu yıllarda yetimhanede büyüyen Raşel’e ailesiyle ilgili başka bir hikâye anlatılmıştır.