Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun sosyal medyadaki flörtleşmesi çiftin hayranlarını mest etti!..

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun sosyal medyadaki flörtleşmesi çiftin hayranlarını mest etti!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, en son ATV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde ‘Nare’ karakterine hayat verdi.Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle apar topar diziden ayrılmak zorunda kalan oyuncu  özel bir beslenme programı ile eski sağlığına kavuştu.

Hala dinlenen ve yeni bir proje anlaşması yapmayan oyuncu bu süreçte hayranlarıyla sosyal medya üzerinden hasret gideriyor. 2016 yılında meslektaşı Kadir Doğlu ile evlenen ünlü oyuncu, zaman zaman eşiyle birlikte fotoğraflarını instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Birbirlerine olan aşklarını her fırsatta dile getiren ünlü çift, aşk dolu paylaşımlarıyla da hayranlarını mest ediyor. Neslihan Atagül yine böyle bir paylaşıma imza attı.

İnstagram hesabının story kısmından, elinde eşi Kadir Doğulu’nun vesikalık fotoğrafıyla poz veren ünlü oyuncunun gözlerine kalp emojisi koyması da dikkatlerden kaçmadı.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun sosyal medyadaki flörtleşmesi çiftin hayranlarını mest etti!.. 8

Kadir Doğulu’da eşinin paylaşımına kayıtsız kalmadı. Aynı fotoğrafı yakınlaştırarak instagram hesabından paylaşan oyuncu, eşine çokça kalp emojisiyle yanıt verdi. İkilinin sosyal medyada gerçekleştirdikleri flörtleşme hayranlarını ise mest etti.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun sosyal medyadaki flörtleşmesi çiftin hayranlarını mest etti!.. 9

İki ünlü isim de şu sıralar dinlenip, bol bol birlikte vakit geçiriyor. Yaz döneminde Aşkın Tarifi isimli romantik komedi dizisiyle ekranlara gelen Kadir Doğulu’nun dizisi düşük reytingler nedeniyle 13. bölümüyle final yapmıştı.

Aşkın Tarifi’nin final yapmasının ardından Kadir Doğulu’nun dijital için çekilecek bir proje için görüştüğü de gelen haberler arasında yer alıyor.