Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüse yakalanan Rojda Demirer iyileşti. Son Nefesime Kadar’ın çekimleri devam ediyor!..

Koronavirüse yakalanan Rojda Demirer iyileşti. Son Nefesime Kadar’ın çekimleri devam ediyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022 yılının iddialı dizilerinden bir tanesi olması beklenen Son Nefesime Kadar dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Fox TV’de yayınlanacak dizide Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay baş rolü paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosu iddialı isimlerden oluşuyor.

Ertan Saban, Begüm Birgören, Rojda Demirer, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, İpek Filiz Yazıcı gibi önemli isimleri buluşturan dizinin yönetmenliğini Deniz Dikilitaş yapıyor.

Pastel Film yapımcılığında çekilen dizinin çekimleri başlamış ve oyunculardan Rojda Demirer’in koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Oyuncu iyileşti ve Son Nefesime Kadar’ın setine geri döndü.

Koronavirüse yakalanan Rojda Demirer iyileşti. Son Nefesime Kadar'ın çekimleri devam ediyor!.. 7

Güzel oyuncu setten paylaşım yaparak dizide hayat verdiği ‘Gökçe’ karakterini takipçileriyle tanıştırdı. En son, ATV dizisi Maraşlı’da ‘Firuzan’ olarak izleyici karşısına çıkan ve karanlık bir karaktere hayat veren oyuncunun yeni  karakterinin detayları izleyici tarafından merakla bekleniyor.

Rojda Demirer’in paylaşımı izleyicide heyecan yarattı. Hikayesini Hatice Meryem’in kaleme aldığı Son Nefesime kadar dizisinde psikolojik sorunları olan bir polis karakterinin, bir kayıp davası üzerinden yaşadıkları izleyiciye aktarılacak.

En son yine Fox TV ekranlarında yayınlanan Kefaret dizisinde ‘Zeynep Öğretmen’ rolüyle izlediğimiz Nurgül Yeşilçay ise Son Nefesime Kadar’da sorunları olan ve anneliğin zorluklarını yaşayan bir polis memuru olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.