Ana sayfa Dizi Haberleri “Asla affetmem!” Üç Kız Kardeş dizisinde yeni ve büyük bir sorun Somer ile Türkan’ı bekliyor!

“Asla affetmem!” Üç Kız Kardeş dizisinde yeni ve büyük bir sorun Somer ile Türkan’ı bekliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Kanal D’nin dizisi Üç Kız Kardeş’i izleyenler, Salı akşamı ekrana gelecek 29. bölümü ayrı bir heyecanla bekliyorlar! Her bölümde yepyeni gelişmeler, merak ettiren olaylarla birlikte dizi, yeni bölümde de Türkan ve Somer’in Mine yüzünden karşı karşıya geldiği bir karar aşamasıyla dikkat çekiyor!

Başına gelen acı olayların sebebinin Mine olduğunu öğrenen Türkan tutumunu değiştirirken, Somer ile ilişkisinde sürekli olarak yaşadığı gerginlik ile birlikte rest çekiyor! Mine’nin Türkan’ın bebeğinin düşmesine neden olduğu anlaşıldıktan sonra yaptıklarının hesabını vermeye başlaması, izleyicinin de içinin yağlarını eritiyor!

Ancak Rüçhan’ın hapiste ziyaret ettiği Mine’nin sözleri, yeni bir fırtınanın yaklaşmakta olduğunun da habercisi! Mine, “Somer buraya gelecek” diyerek aksi durumda avukatını devreye sokacağını söyleyerek tehdit ediyor! Bu tehdit karşısında Somer’in ne yapacağı merak konusu ama en çok da dizinin 29. bölüm fragmanında Türkan’ın tavrı dikkatlerden kaçmıyor!

"Asla affetmem!" Üç Kız Kardeş dizisinde yeni ve büyük bir sorun Somer ile Türkan'ı bekliyor! 47

Türkan, Mine’nin tehdidine karşılık Somer’in onun yanına gitmesi durumunda asla affetmeyeceğini söylemesi ile birlikte yeni bir krizin eşiğine gelineceği de anlaşılmakta! Dizinin yeni  bölümünde izleyenleri yine ekrana kilitleyecek olaylar yaşanacak!

"Asla affetmem!" Üç Kız Kardeş dizisinde yeni ve büyük bir sorun Somer ile Türkan'ı bekliyor! 48

Salı akşamlarının sevilen dizisi, başarılı oyunculuklar ve heyecan dolu hikayesiyle son yayınlanan bölümde de izleyiciyi ekran başına topladı! AB kategorisinde gün birincisi olan 28. bölüm ayrıca tüm kişiler kategorisinde üçüncü ve ABC1’de ise ikincilik elde etti.

Sosyal medyada da diziye ilgi büyüktü!  #Türmer ve #ÜçKızKardeş etiketleriyle binlerce yorum yapılırken, Mine’nin itirafının damga vurduğu bölümde ayrıca Somer’in Mustafa ile kardeş olduğunu öğrenip babasından hesap sorması da izleyenleri heyecanlandıran bir sahne oldu!  Türkan’ı zehirleyen ve itirafı sonrası hapse giden Mine’nin içeride de rahat durmayacağı ve Somer ile Türkan’ın arasını açmak için her fırsatı kullanacağı da anlaşılıyor!

Bu arada Nesrin ve Sadık arasında da sular durulmuyor! Nesrin, kızlarını alıp gideceğini söylerken Dönüş ve Serdar ilişkisi ile ilgili de yeni gelişmeler yaşanacak!  Somer şikayetini geri çekecek mi sorusu da akılları kurcalarken 29. bölümle ilgili gelen fragman heyecanı katlıyor!

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizide Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Yiğit Dikmen, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan “Üç Kız Kardeş” Salı akşamları Kanal D’de..