Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü ve Bensu Soral partnerliği kısa sürdü ama etkisi büyük oldu!..

Akın Akınözü ve Bensu Soral partnerliği kısa sürdü ama etkisi büyük oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TV8’in yeni sezonda ekrana getirdiği iddialı dizisi Tuzak’ta Bensu Soral ve Akın Akızözü partner olarak izleyici karşısına çıktı.

Talat Bulut ve Rıza Kocaoğlu gibi etkili oyuncuların da kadrosunda bulunduğu Tuzak beklenen ilgiyi görmeyince kanal tarafından final kararı alındı. Dizi 13. bölümü ile birlikte önümüzdeki aylarda ekrana veda edecek.

Ancak Akın Akınözü ve Bensu Soral partnerliği hafızalarda bir süre daha yer edecek gibi görünüyor. Bestyle Magazin Dergisi çifti Aralık ayı sayısının kapağına taşıdı.

Akın Akınözü ve Bensu Soral partnerliği kısa sürdü ama etkisi büyük oldu!.. 9

Dergide ünlü oyunculardan, “Bu ayki kapak konuklarımızın ikisi de çok başarılı oyuncular, ikisi de özellikle son dönemlerde oldukça yükselişe geçen isimler” ifadelerine yer verilirken. Bensu Soral ve Akın Akınözü ile son projeleri Tuzak’tan başlayan ve ilk oyunculuk serüvenlerine uzanan bir röportaj gerçekleştirildi.

Akın Akınözü ve Bensu Soral partnerliği kısa sürdü ama etkisi büyük oldu!.. 10

İkili çarpıcı pozlarıyla adından söz ettirdi. Kısa sürsede belli ki Akın Akınözü ve Bensu Soral partnerliği izleyicinin nezdinde güzel bir iz bıraktı. Fotoğrafların altına, ” İyi ki partner oldunuz” ve “Harikasınız” gibi pek çok yorum yapıldı.

Akın Akınözü ve Bensu Soral partnerliği kısa sürdü ama etkisi büyük oldu!.. 11