Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Bir Peri Masalı dizisi ile ilgili aldığı karar hem şaşırttı hem sevindirdi!

Fox TV’nin Bir Peri Masalı dizisi ile ilgili aldığı karar hem şaşırttı hem sevindirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Henüz tanıtımları dönerken büyük bir merak yaşatmıştı Bir Peri Masalı dizisi! Özellikle Maraşlı dizisinde unutulmayan bir karakter Mahur’a hayat verdikten sonra bir süre ekranda yer almayan Alina Boz’un yeniden dönüşünü bekleyenler için de güzel bir sürpriz olmuştu! Üstelik Sadakatsiz dizisinde öne çıkan Tarık Emir Tekin ile başrolde yer almaları da ayrıca merak uyandırmıştı.

Bir Peri Masalı dizisi, hem konusu itibariyle hem de oyunculuklar, hikaye örgüsü, mekanlar, karakterler açısından izleyicinin ilgisini çekmesi muhtemel bir diziydi. Fakat yayınlanmaya başladıktan sonra beklenen reytingleri alamaması Fox TV’yi hüsrana uğrattı. Bir süredir pek çok dizisi ile ilgili hayal kırıklığı yaşayan kanal, genel olarak reytinglerini yükseltemeyen dizileri erkenden bitirme kararı alıyor.

Bu nedenle artık izleyicide Fox TV’nin reytingi düşen dizileri kısa sürede final yaparak ekrandan kaldıracağı endişesi de sarmış durumda! Kimi dizilere çok şans tanımayan kanalı izleyiciler sosyal medyada kimi zaman topa tutuyor! Örneğin Mahkum dizisi için alınan final kararı, hala izleyenler tarafından sorgulanmakta! Yine benzer bir akıbete uğrayan Kusursuz Kiracı dizisi için de erken final kararı verilmesi izleyenleri kızdırmıştı!

Fox TV'nin Bir Peri Masalı dizisi ile ilgili aldığı karar hem şaşırttı hem sevindirdi! 8

Dizilere daha çok şans vermesi beklenen Fox TV’nin Bir Peri Masalı için aldığı karar ise izleyiciyi sevindirdi! Yeni baştan kurgulanan Bir Peri Masalı dizisinde senaristlerin de yoğun uğraşları ile izleyenleri sarmadığı düşünülen durumlar değiştirildi! Bambaşka bir dizi gibi yeni baştan kurgulanan Bir Peri Masalı, giderek daha çok ilgi çekmeye başladı!

Fox TV'nin Bir Peri Masalı dizisi ile ilgili aldığı karar hem şaşırttı hem sevindirdi! 9

Bu durum da gösterdi ki 8-10 bölümdür ekranda olan ancak reytingi düşük olan kimi dizilerin, bazı revizyonlar geçirmesi ile birlikte yeni izleyiciler kazanması olanağı var! Kanalların onca emek ve çabanın ürünü olan bir yapımı kısa sürede gözden çıkarıp final kararı vermeleri, pek çok dizinin ardından izleyenlerin ‘haksızlık yapıldı, şans tanınmalıydı’ eleştirileriyle karşılanıyor.

Bir Peri Masalı dizisi için de aynı akıbetin yaşanmasından korkan izleyenler, Fox TV’nin verdiği şans ile birlikte reytinglerde yaşanan kıpırdanma sonrası biraz daha rahatladı! Diziyi hemen yayından kaldırmak yerine değişiklikler yapılarak bir süre beklenmesi karşılığında Bir Peri Masalı dizisine olumlu geri dönüşler sağlanmakta!

Hikayenin akışının hızlanması, olayların hızlı bir şekilde çözülerek izleyicinin heyecanının taze tutulması ile birlikte Bir Peri Masalı dizisine ilgi de artıyor! Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin bu hafta 10. bölümü ekrandaydı. 11. bölüm için de meraklı bir bekleyiş başladı…