Ana sayfa Dizi Haberleri Aslan Ailem dizisinin final yapma ihtimali izleyiciyi korkutuyor!

Aslan Ailem dizisinin final yapma ihtimali izleyiciyi korkutuyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Burcu Özberk, Akın Akınözü ve Fırat Altunmeşe’nin yer aldığı Aslan Ailem dizisinin 30. yeni bölümü 13 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Alternatif bir yapım olmasına karşın Aslan Ailem dizisi beklenen çıkışını sergileyemedi. Ekranda idare eden diziler arasına sıkışıp kaldı.

Dizi final yapma ihtimali nedeniyle takipçilerini korkutuyor. En az bir sezon daha sürmesi dileği var.

Dizi seven ciddi bir kitle olmasına karşın reytinglerin pek de tatmin etmediği söylenebilir.

Dizinin önümüzdeki sezonda devam etmesi için izleyicilerin sosyal medyada mesajlarına rastlıyoruz.

Eğlenceli bir bölüm izleyicileri bekliyor.

İşte 30. bölüm 2. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Murat ve Savaş’ın konuşmasını duyan Burcu çok sarsılmıştır. Babasının katil olduğuna inanmasa da, Murat’ın böyle bir yükü taşımasını istemez ve nişan yüzüğünü de evde bırakarak biraz düşünmek üzere kızlarla birlikte kamp yapmaya gider. Doğada huzurlu zaman geçireceklerini düşünen kızlar çok geçmeden yanıldıklarını anlayacaklardır, peşlerinde onları takip eden birileri vardır.

ASLAN AİLEM DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Aslan Ailem dizisinin final yapma ihtimali izleyiciyi korkutuyor! 7

Sevgi’nin hayatının aşkı olduğunu anlayan Gayret ona açılmakta kararlıdır, ailenin erkekleri ona yardım etmek için seferber olurlar. Ancak Gayret’in açılma çabası yanlış anlaşılmalarla dolu bir dizi komik olaya sebep olacaktır.

Evde tembellik yapmak isteyen Mutlu ve Rıfkı’nın huzuru ise çiftliğe gelen Pelin ve hamile arkadaşı yüzünden kaçacaktır. İki kafadar, kadınların bitmek tükenmek bilmeyen kaprisleri ile uğraşırken Vedat ise Hatice’den bir sır saklamaktadır.